Skip to main content

Dan Turturică numeşte un nou şef interimar la TVR 1, în locul lui Eduard Dârvariu

 
Dan Turturică numeşte un nou şef interimar la TVR 1, în locul lui Eduard Dârvariu

Interimar nou la conducerea TVR 1. Dan Turturică, noul şef al TVR, a făcut o nouă numire interimară la conducerea TVR 1.

Publicitate

Este vorba despre Ruxandra Ţuchel, producător tv în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, potrivit unui anunţ intern obţinut de Paginademedia.ro.

Ţuchel vine pe funcţia ocupată, timp de mai mulţi ani, de Eduard Dârvariu, care a fost numit tot interimar, dar de către fosta şefă a TVR, Doina Gradea.

Amintim că Dan Turturică a fost numit, de către Parlament, la şefia TVR pe 15 noiembrie 2021.

Ruxandra Ţuchel, carte de vizită

Ruxandra Ţuchel lucrează  la TVR încă din 1994. Cel mai recent, a produs emisiunea Referendum, prezentată de Mihai Rădulescu.

De-a lungul timpului s-a ocupat de mai multe emisiuni, în calitate de redactor, realizator sau producător, dar a avut şi funcţii de conducere în cadrul diferitelor structuri ale TVR, printre care amintim că a fost coordonator la Casa de Producţie TVR şi director al proiectului TVR Cinema.

A fost producător la matinalul TVR 1 (perioada 1997 - 1999), al campaniei Restaurare (2009), producător al campaniei Premiile TVR Cultural (2011- 2012), al programului Teatru pentru toţi (2010) şi producător al Galei Uniter (din 1998 până în prezent).

De-a lungul timpului a lucrat la zeci de proiecte ale TVR, printre care Robingo (unde a fost redactor), Dintre sute de catarge, Gări de poveste, Portret de secol (o istorie televizată a Războiului Rece), Dispăruţi fără urmă sau Referendum.

A fost şi realizator al mai multor documentare difuzate in cadrul seriilor TV Rezistenta prin Cultură, Ora regelui, Dosar România, După 25 de ani, Căderea Cortinei de Fier.

În perioada martie - iulie 2020 a fost editor la Departamentul Ştiri al TVR.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi craciun gigi craciun
    *** *** *** *** *** nationala tvr,toti incompetenti,***,*** *** ale ***,se duc la rusinea nationala tvr,o institutie care mananca banii *** degeaba,*** *** ale *** din politica si economie,romania un l***,***..............
  • margo margo
    @ daca il va trage pe linie moarta si pe *** de claudiu lucaci, fost purtator de cuvant al guvernului bombonel, fost director de comunicare al elenei udrea si aranjor al galei bute, fost sef la stiri, cand a delapidat peste 200 de milioane de lei plata pentru sanchi ore suplimentare, fost jucator de baschet cu micky mouse ponta, atunci da, tuchel chiar merita functia!
  • Milutos Milutos
    stai liniștită oricum rating nimic

    Te referi la Antenuta, nu postac ? Spulberata de Craciun, de Revelion. Si in primele zile din 2022. Nu postac ?
  • Livia Pila Livia Pila
    Cred ca trebuie sa ii uram mult succes Ruxandrei Tuchel. Este un om cu o bogata experiență, a muncit enorm, a făcut documentare excelente a asigurat transmiterea Galei Uniter. Dacă se debaeaseaza de neaveniți, dacă scăpa de unii precum Ionuț Cristache, dacă nu o tulbura prea mult marxista Tompea, dacă nu se baga în ciorba doamna Saseanu și dr Chiotea, dacă va avea la dispoziție un buget decent,are toate șansele sa salveze postul de la lipsa de relevanta la care l-au adus Gradea și Dirvariu, zis Gulit.
  • Soby Soby
    @Alex M-am interesat mult, Prelipceanu e un PSD-ist de câteva zile. Dă afară PNL-iștii și angajează PSD-iștii de la Școala de media și din alte părți. Vrea o femeie profesionistă să prezinte știrile între orele 17 și 19 și în rest, tinerii de la școala de media și PSD-iștii lui Prelipceanu de la Digi 24 și Digi FM.
  • Mile Mile
    Livia stai liniștită oricum rating nimic
  • Alex Alex
    @Sony ce-ai fumat. Prelipceanu pesedist? Cel mai bine e sa te mai interesezi si dupa sa comentezi.
  • ian ian
    Aceasta transpartinica oportunista va duce canalul1 pe locul 20! succes!
  • Teszari Zoli Teszari Zoli
    Livia Pila si Soby, plus Realia Tescariu, ati putea forma un sobor de manageri cu care ati rupe audientele. Aveti injurii pentru toata lumea, dar n-am citit vreo solutie emanata dintre cei trei neuroni ai vostri. Papagalilor!
  • Soby Soby
    @Livia Pila Și Digi 24 cu Digi FM la fel. Îi are PSD-iștii de Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu, CTP, Mândruță, Craioveanu, Petre, Nunu, Suciu, Zamfir, Munteanu și aia care prezintă știrile nopții.

    Prelipceanu și Munteanu au lucrat la TVR, ambii au prezentat jurnalul principal. Prelipceanu a ajuns un PSD-ist și spune bazaconii.
  • Livia Pila Livia Pila
    *** TVR 1 de Gulit nu ajunge. Mai trebuie lăsați la vatră, adică demiși din înaltele dregătorii nemeritate, marxista Tompea, Alina Amza, famiglia Fulea, *** Chiotea, insipida Oana Popescu. E nevoie de curățenie generala.
  • Șerban Șerban
    Aleph News a ieșit din grila Digi TV Satelit.

    Loool

Trimite un comentariu

sus