Skip to main content

Câştigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Survivor România 2023, sezonul cu numărul patru, a ajuns la final. Câştigătorul show-ului din Republica Dominicană este Dan Ursa, de la echipa Războinici.

Publicitate

Dan Ursa a câştigat premiul de 100.000 de euro. În ultima fază a competiţiei, în această seară au rămas Dan Ursa şi Andrei Krişan.

Survivor Locul 2 - Andrei Krişan

Survivor Locul 3 -  Carmen Grebenişan

Dan Ursa, de la echipa Războinici

Dan Ursa are 40 de ani şi ocupă o funcţie de director în vânzări. S-a născut la Cluj, este căsătorit şi are o fiică, potrivit viva.ro.

"Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii",  spunea Dan Ursa la începutul competiţiei.

Ce a spus Ursa după ce a câştigat Survivor?

"Sunt mândru de mine şi de susţinătorii mei! Am încredere în mine, asta simt."

 

Andrei Krişan, tot de la Războinici

Andrei Krişan a absolvit Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, apoi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii ,,Babeş-Bolyai' (UBB) Cluj-Napoca, specializarea culturism-fitness.

Are o experienţă de 7 ani în domeniul fitness-ului şi bodybuilding. A fost şi campion naţional de Karate Shotokan şi Taekwondo. Este antrenor personal la World Class Romania şi are şi propria lui afacere în domeniul fitness-ului, T.S.F healthzone, scrie viva.ro.

 

Carmen Grebenişan, singura concurentă rămasă de la echipa Faimoşi

Carmen Grebenişan are 29 de ani şi este creatoare de conţinut. Ea a studiat la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. În anul 2014, influencerul a început să scrie pe blog.

Pe lângă jobul pe care îl are în online, Carmen Grebenişan are şi o afacere împreună cu prietena sa Alina Ceuşan (influencer). Cele două creatoare de conţinut au scos o colecţie de treninguri, notează libertatea.ro.

Carmen Grebenişan a participat împreună cu Alina Ceuşan la Asia Express, de la Antena 1. Ea a mai participat şi la emisiunea Dancing on Ice, tot de la Antena 1.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus