Skip to main content

Ringier şi-a luat om de vânzări de la Antena Group

 
Ringier şi-a luat om de vânzări de la Antena Group

Daniel Chivu revine în Grupul Ringier România, pe poziţia de Digital Sales Manager, anunţă compania care are în portofoliu titluri precum Libertatea, Elle, Avantaje, TV Mania, Viva sau Unica. Chivu are o experienţă de peste 15 ani în vânzările de publicitate, dintre care ultimii aproape patru i-a petrecut în Antena Group, unde a fost digital sales manager. 

Publicitate

Anterior, el a mai lucrat şi la Global Records, project manager, şi în zona de vânzări la Ringier, Medien Holding sau Adevarul Holding.

Daniel Chivu (foto):

„Sunt fericit că am oportunitatea de a reveni in Ringier. Mă alătur unei echipe experimentate si am încredere că împreună vom performa."

Dana Aneculoaei, Head of Advertising Sales, in cadrul Ringier Romania Media:

„Revenirea lui Daniel Chivu in Ringier e un semnal ca ne place sa construim nu doar brand-uri solide si proiecte inovatoare, ci si echipe in care oamenii raman sau se întorc mereu cu bucurie.

Am convingerea ca atat background-ul profesional valoros al lui Daniel, cât si atitudinea pozitiva pe care i-o cunoaştem toţi, vor contribui la consolidarea relaţiilor cu partenerii noştri strategici.

Competenta si dedicarea lui Daniel sunt potentate de o echipa de vânzări extraordinara, care va asigura cadrul de lucru necesar implementării proiectelor pe care le vom dezvolta in perioada urmatoare", completeaza .

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus