Skip to main content

De la Morning Glory, la iUmor. Răzvan Exarhu, noul jurat surpriză

 
De la Morning Glory, la iUmor. Răzvan Exarhu, noul jurat surpriză

Răzvan Exarhu se "mută" de dimineaţă în prime-time. Şi dă microfonul de la radio pentru pupitrul juraţilor de la iUmor. Jurnalistul va fi jurat pentru o zi.

Publicitate

Emisiunea iUmor continuă să aducă în fiecare ediţie un alt jurat surpriză, alături de trio-ul format din Bendeac, Delia şi Cheloo.

Duminică, în ediţia din 6 martie a show-ului umoristic, difuzat de la ora 20.00 la Antena 1, a venit rândul lui Răzvan Exarhu să judece umorul concurenţilor.

„Am zis da provocării de a fi jurat iUmor pentru o zi. Consider că în viaţă trebuie să te mai şi distrezi, nu doar să munceşti!”, a spus Răzvan Exarhu.

Până acum, au mai ocupat un fotoliu de jurat-surpriză la iUmor actriţa Rodica Popescu Bitănescu, chef Florin Dumitrescu şi Ana Morodan, influencer.

Jurnalistul Răzvan Exarhu poate fi auzit în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la  ora 7.00 la 10.00, pe Rock FM unde realizează matinalul Morning Glory.

Dar mai multe detalii despre cine este şi ce face puteţi afla chiar de la el. Realizatorul Răzvan Exarhu a fost prezent în studioul Paginademedia.ro şi i-a acordat lui Petrişor Obae un interviu amplu în care povesteşte cum a ajuns primul în Bucureşti şi de ce a căpătat porecla de „Roşcatul“.

VIDEO. Cum a ajuns Razvan Exarhu primul În Bucureşti cu Morning Glory la Rock FM?

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milogi Milogi
    Facts. Antena 1 promoveaza intr-una dintre cele mai audiate emisiuni ale lor un concurent direct al singurului canal din trust care e numarul 1, constant, Pe Bucuresti. Good job, Intact! Esti unic.

    Numarul 1 unde ? Ce visezi postac ? Ce aberezi ?
  • Alex Alex
    Facts. Antena 1 promoveaza intr-una dintre cele mai audiate emisiuni ale lor un concurent direct al singurului canal din trust care e numarul 1, constant, Pe Bucuresti. Good job, Intact! Esti unic.
  • Teoviocostel Teoviocostel
    @Leo: nu prea te pricepi. RockFM emite de mai bine de zece ani cred, dar Exarhu e cel care a crescut matinalul de câțiva ani. Pana la emisiunea lui nu erau in top 5, acum sint lideri. E bine sa comentezi când te pricepi ca altfel ești ca BAM, mereu pe lângă subiect, dar mereu convins ca doar tu ai adevarul.
    Problema mea e alta: publicul Rock nu cred ca agreează neaparat iUmor așa ca nu văd care e logica prezentei lui acolo. Ca ii credibilizeaza pe aia. Și ii supăra și pe comedianții invitați permanenți in emisiunea lui l radio care au primit jet de la antene la o emisiune de umor. Oare mai vor sa vina la radio?
  • Leo Leo
    @Dragos tu vb că sa te afli in treaba. Ce am spus eu și ce zici tu...sunt doua lucruri paralele. Ești un nimeni că sa stau să-mi pierd timpul cu tine și în plus deja ți-am dat suficientă atenție. Ignora-ma "viteazule" cal breaz...
  • Hihohah Hihohah
    Cat ești de prost ha

    Ca postacii antenisti. Hi hi !
  • Dragos Dragos
    Leo, te citez: "Cu toate că nu-l înghit pe acest personaj și nu consider a fi mare scula in radio (cu toată vechimea lui), cu toate că l-aș face KO oricând la orice capitol "radio" ..." Cum vrei tu sa-l faci KO pe Exarhu, cand tu nici macar nu stii ca "nostri" sau "vostri" se scrie cu un singur "i"? Sigur ca Exarhu nu face singur acel matinal si ca in spatele lui sunt multi oameni care contribuie la succesul matinalului, dar sa spui ca Bahmuteanca s-ar descurca la fel de bine sau chiar mai bine, mi se pare stupid. O mahalagioaica nici macar nu asculta rock, dar sa mai si faca emisiune la un post rock! Multi viteji se arata din fata calculatorului. Nu esti cu nimic mai breaz decat B.A.M.
  • B.A.M B.A.M
    @Unu, dacă tot îmi sugerezi să iau cartea de gramatică, TE INVIT să-mi dai exemple, CU CITAT, de greșeli gramaticale din comentariul meu.
    Pot să-mi asum anumite greșeli, dar primul pas e ca ele să fie făcute...
    P.S.
    Cât despre restul, o să ma rezum la atât.
    Nicăieri NU scrie că cei care ascultă azi Radio ZU NU pot migra către alte posturi. Fie ele de nișă, cu tematici și abordări diferite, etc DIN CONTRĂ!!!
    Pot să înțeleg și să VĂ RESPECT opinia, dar voi NU puteți dicta gusturile INFLUENȚABILE (și TRECĂTOARE) ale românilor și, implicit, NU puteți elimina această posibilitate de migrare a publicului.
  • Leo Leo
    BAM, cu riscul de a fi pe langa subiect ia-o pasta:

    1. Nu te-ai saturat de atâtea critici aduse la adresa ta (știi vb aia cu zice unul că ești beat...)?

    2. Acum m-ai călcat și pe mine pe nervi cu comparațiile tale, logica defectă și exemplele de ras.

    3. Cu toate că nu-l înghit pe acest personaj și nu consider a fi mare scula in radio (cu toată vechimea lui), cu toate că l-aș face KO oricând la orice capitol "radio" începând cu partea tehnica, partea de productie audio, și prezentare (as da cu el de pământ ireversibil)...tot nu as afirma tâmpeniile care le debitezi tu.

    Concluzii:

    -ia o pauza de la commenturi, face bine atat psihicului tau cât și nervilor noștrii.
    -sunt adeptul ideii că oamenii au dreptul la o părere sau mai multe, dar tu ai sărit calul cu mult...
    -daca tu compari un radio cocalar (Zu) și numești "concurent" un radio care suna ca un radio (Rock Fm) înseamnă că ai o problema ...sau mai multe.

    Hai sa inchei într-o "nota pozitivă" - Matinalul Rock ar fi fost la fel și dacă prezenta Bahmuțeanca. Audienta acestei emisiuni în mare parte vine de la fanii genului nu ai omului. Așa că Răzvan nu are aproape nici un merit special (cum cred unii). Prezenta la iUmor mi se pare insipidă, nu e nici pt Antena vreun câștig nici pt emisiune, bănuiala mea e că are "legături" prin spatele ecranului ce încearcă să-i acorde o notorietate (necuvenita), și să-i mai aducă putina publicitate gratuita.

    In rest, Numai de bine.
  • Mile Mile
    Cat ești de prost ha
  • Pampam Pampam
    BAM: ce discurs de Sosoaca ai. Ce cuvinte folosești! Zici ca bei găleti de venin și răutăți zilnic și le verși in scrisul cu majuscule de parca noi nu înțelegem. Total needucat. Trebuie Săriți spună cineva asta ca sa intelegi. Comportamente ca al tău trebuie sancționate și blocate pt ca sint toxice! La munca!
  • Unu Unu
    @BAM: mai usor cu isteriile pensiei: înjosire, mizerie, înjunghiere pe la spate. Războiul dintre oamenii care lucrează in media este doar in mintea ta limitată. Profesioniștii se apreciază unii pe alții peste tot in lume. Iar Zu si Rock nunsint radiouri concurente pt ca au public diferit. Și dacă ar avea același public, nu ar însemna nimic invitația asta. E un show de divertisment! BAM BAM, mai bine îți cauți job, mai citesti cartea de gramatica si renunți sa duci războaie care nu exista. Ești amuzant de jenant. Și învață sa zambesti :) oamenii ăștia au ajuns la tv urile și radiourile de top din țara tocmai pt ca au învățat mult la vremea lor și și t profesioniști in ceea ce fac. Hater de dragul hate ului e usor sa fii.nu interesează pe nimeni
  • Dragos Dragos
    B.A.M., ti-am mai zis ca nu ai nicio treaba cu media, dar iti place sa arunci vorbe de "intelept" pe aici. Iti dai seama cum o sa zboare ascultatorii Zu de pe frecventa lor catre Rock FM? Vai, ce penibilitate! Hai sa te mai invat ceva: Radio Zu si Rock FM sunt 2 statii diferite si apartin unor trusturi diferite, e adevarat, dar unul dintre ele difuzeaza muzica comerciala pentru pustani, cu alte cuvinte este CHR, adica Contemporary Hit Radio (asta este Radio ZU), iar celalalt este considerat un post de nisa, pentru ca difuzeaza rock, deci nu sunt competitori directi. Nu este nicio publicitate facuta concurentei prin simplu fapt ca sunt 2 genuri diferite abordate de cele 2. Asa si Esca facea (nu stiu daca mai face) emisiuni la Europa FM, desi e la ProTV. Care-i problema? Cei din industria publicitatii nu se vor repezi sa-i dea lui Exarhu mai multi bani pentru ca a fost la iUmor, din simplu motiv ca au calculele lor legate de segmentele de varsta si studii. Da, Eharhu a ajuns destul de sus cu matinalul lui, dar asta nu pentru ca apare la un post tv, ci pentru ca e baiat destept si stie sa cucereasca ascultatorii. Chiar mi-ar placea sa te cunosc si sa te invat cate ceva, dar abordarea ta de aici ma face sa cred ca nu accepti deloc sfaturi.
  • B.A.M B.A.M
    Eu sunt curios cine a dat unda verde pentru așa ceva. Antena 1 face parte din trustul Intact, din care fac parte și cei de la Radio Zu!!!
    Practic, Antena 1 face publicitate mascată unuia dintre inamicii postului de radio care e "înfrățită" cu aceasta. E practic o înjosire a celor de la Radio Zu, "o înjunghiere pe la spate" din partea colegilor de la Antena 1.
    Oare cei din Radio Zu au fost obligați să accepte "mizeria" asta???
    NU E DELOC ÎN REGULĂ ce urmează să se întâmple duminică!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus