Skip to main content

Derapajul săptămânii. Ce bine e să fii model Only Fans! Chefi la Cuţite cu două "modele" care au lăudat "jobul ca oricare altul"

 
Derapajul săptămânii. Ce bine e să fii model Only Fans! Chefi la Cuţite cu două "modele" care au lăudat "jobul ca oricare altul"

DERAPAJUL SĂPTĂMÂNII. "Mama mea mi-a zis în felul următor: Mamă, se fac bani? Zic "Da!" Vine tata şi zice: păi ia-o şi pe maică-ta, să facă şi maică-ta nişte bani!". "Eu un job ca oricare altul. Ca sute de alte joburi" - Maria şi Iulia. Modele.

Publicitate

Două foste modele de videochat, în prezent "modele OnlyFans" pentru "conţinut adult" au prezentat detaliat avantajele de lucra pentru o "reţea ca oricare alta, ca Instagram, ca şi TikTok". Numele reţelei sociale - Only Fans - cu toate avantajele de rigoare, s-a auzit de multe ori în sferul de oră al concurentelor de la Chefi la Cuţite, pe Antena 1.

"Am ajuns la nivelul la care ne putem permite într-adevăr absolut orice. Dacă ne dorim ceva, păi am zis, mâine iau", spune una dintre fete.

Dar nu e uşor să câştigi atât de mult, aflăm: "nu te mai încântă partea financiară în momentul în care  poţi să ai orice. Nu te mai bucuri. Ajungi în momentul în care efectiv au intrat banii... Bine, au intrat nişte bani."

Pe lângă momentul din platou, producătorii au inserat şi un scurt "interviu explicativ" cu fetele, presărat cu imagini cu cele două modele. Un sfert de oră presărat cu tot ce trebuie să ştii despre ce fac fetele în reţea. Adică:

- Fac de la zece mii, la douăzeci de mii, treizeci de mii de dolari pe lună. Se pot face şi mai mulţi bani. Sunt fete care fac şi 50.000 de dolari, 100.000 de dolari

- Este un job, ca oricare altul. Ca sute de alte joburi. 

- se plăteşte un abonament lunar, fiecare îşi alege preţul abonamentului

- este ca un job full-time

Un moment ca un "anunţ de recrutare" pentru Only Fans, ca un moment publicitar pentru "jobul" fetelor, pe care îl prezentăm în continuare. Cu întrebări ale juraţilor şi răspunsuri pe măsură. Cu imagini "asezonate", cu glume "în registru", cu multă hlizeală, cu blendere care le plac fetelor "că vibrează, dar ne place şi sunetul".

Şi cu un final apoteotic, în care fetele nu mai au aer de atâta râs şi trebuie să se ventileze la replica lui Sorin Bontea: "Mariana, pune mâna pe blender! Dar tu guşti!"

Şi, evident cu decizia: fetele merg mai departe.

O cititoare Paginademedia a sesizat derapajul:

"Obişnuiesc să mă uit la această emisiune împreună cu fata mea. Ne place amândurora. Dar nu poţi promova aşa ceva, ca pe nişte modele", a spus ea. "Credeam că este o emisiune pentru familie", a continuat ea.

Paginademedia.ro a urmărit filmul momentului şi îl prezintă în continuare.

De notat că nu este prima dată când modele Only Fans sunt promovate pe TV. Prima (sau printre primele) a fost Bia Khalifa. A apărut în pandemie la iUmor, în pandemie, "îmbrăcată" în măşti de protecţie şi expunând mândră faptul că este model. Ulterior, Bia Khalifa a fost şi concurentă la Survivor, pe Pro TV, un de a fost prezentată drept "Adult Content Creator."

Bia Khalifa a reapărut la iUmor şi în acest sezon, în urmă cu câteva săptămâni.

Chefi la cuţite, 28 martie. Filmul

"Pregăteşte-te pentru surprize savuroase", începe clipul de pe youtube cu înregistrarea. E momentul sponsorului.

Şi porneşte înregistrarea din emisiunea de pe Antena 1.

Bună! Eu sunt Maria! Eu sunt Iulia! Urmat de melodia I'm sexy and I know it şi cadre cu cele două fete, în tot felul de ipostaze. Sunt prezentate drept "casnice".

Îşi justifică prezenţa:

"Noi am venit aici din dorinţa de a le demonstra celorlalţi că nu e doar ambalajul, că putem să şi arătăm bine, dar să şi gătim, în acelaşi timp şi să avem mult mai multe calităţi."

Sunt două surori gemene, zic şefii când examinează, pe nevăzute cele două feluri de mâncare. Ele completează din spate - "Sunt două gagici cu silicoane".

Când şefii se prind că supa e făcută cu blenderul, cele două completează: "Nouă ne place blenderul, că vibrează mult. Şi ne place şi sunetul."

Şi urmează "confruntarea" cu Chefii

"Noi suntem modele OnlyFans", spun ele direct.

Ce e aia? Întreabă Bontea. Am o vârstă...

Şi pornesc răspunsurile:

Este o platformă, ca şi Instagram, ca şi TikTok, ca oricare platformă, unde se poate vinde conţinut.

Acum depinde de fiecare ce conţinut - adult, non adult. Oricine poate să cânte, să deseneze, să picteze. Dacă aveţi un talent, să cântaţi.. noi nu ştim nici să gătim.

Deci celălalt conţinut, completează chefii şi se hlizeştea toată lumea.

Aflăm că familia le susţine:

Mama mea mi-a zis în felul următor: Mamă, se fac bani? Zic Da! Vine tata şi zice: păi ia-o şi pe maică-ta, să facă şi maică-ta nişte bani! Găseşte-i un Sugar Daddy, cum e la modă! Mama e frumoasă, 50 de ani, arată bine, ţiplă!

Şi iar hlizeli.

Explicaţiile continuă:

"Ne-am reprofilat! Eram modele online, videochat. Acum OnlyFans este. OnlyFans. Postăm poze, video. Prin casă, pe la baie. Pregătim în anumite costumaţii... Gătim, că de aia am venit aici.

Ne place blenderul. În folosim des. Acum s-a scos şi blender cu luminiţe. Şi scoate şi sunetul ăla mişto.

Produce, produce sun curioşi Chefii?

"Absolut, că altfel nimeni nu ar face OnlyFans în ziua de azi."

Nu faceţi şi de plăcere?

"Şi de plăcerea... banilor."

Într-un alt cadru, fetele explică: pot face de la sume mici, la sume foarte mari. Aflăm detaliile, în timp ce pe ecran se derulează fotografii cu cele două protagoniste.: se plăteşte un abonament lunar, fiecare îşi alege preţul abonamentului, este ca un job full-time. Full-time.

"Este un job, ca oricare altul. Ca sute de alte joburi."

Câţi bani faceţi voi pe lună?

"Depinde. De la zece mii, la douăzeci de mii, treizeci de mii de dolari pe lună."

"Dă-le dracu de sarmale, grasule!", explodează Sorin Bontea. 

Florin Dumitrescu: Voi faceţi între 20 şi 30 de mii de dolari pe lună?

"Se pot face şi mai mulţi bani. Sunt fete care fac şi 50.000, 100.000. Şi 400.000 de se poate."

Scărlătescu: Şi ce dracu faceţi cu atâţia bani?

Am ajuns la nivelul la care ne putem permite într-adevăr absolut orice. Dacă ne dorim ceva, păi am zis, mâine iau.

Doar că nu te mai încântă partea financiară în momentul în care poţi să ai orice. Nu te mai bucuri. Ajungi în momentul în care efectiv au intrat banii, bine, au intrat nişte bani.

De când v-aţi apucat de videochat?

"Nu mai ştiu... Şase ani... Avem o vârstă. Dar mă simt ca la 50 de ani, credeţi-mă. Nu mai putem! Noi nu mai mergem în concedii, nu mergem la restaurante scumpe. Ne-am luat căţei. Suntem două mame a câte doi câţei fiecare."

Până la ce vârstă se poate face?

Forever! Până la 50, 60, 70...

Băi Bontea, eşti OnlyFans, vine replica unuia dintre colegi.

Discuţia se încheie cu calificarea fetelor. Cu Felicitări de la Sorin Bontea.

Dar nu înainte de o glumă care le-a lăsat pe fete fără aer şi pe Chefi într-o hăhăială de neoprit.

Mariana, pune mâna pe blender! Dar tu guşti!

GALERIE FOTO. Două modele OnlyFans promovează "meseria" la Chefi la Cuţite

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus