Skip to main content

N-a mai intrat pe post. Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă

 
N-a mai intrat pe post. Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă

Şoşoacă n-a mai intrat pe Kanal D. Kanal D a decis să nu mai difuzeze emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, care o avea invitată pe senatoarea Diana Şoşoacă

Publicitate

Emisiunea, care ar fi trebuit să fie difuzată duminică de la 22.30, a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea. 

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D nu au comentat decizia de a scoate emisiunea de pe post.

Şoşoacă a reacţionat după ce intreviul n-a mai fost difuzat de Kanal D. „Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Senatoarea Diana Şoşoacă fusese anunţată drept invitată a emisiunii 40 de întrebări încă de joi, printr-un comunicat de presă, în care erau înşirate şi câteva dintre întrebările ce urmau să-i fie adresate.

Cautati sprijin rusesc?”, “V-ati vaccinat pe furis?”, “V-a fost vreodata rusine de ce ati facut?”, sunt doar câteva exemple. 

Diana Şoşoacă a avut în ultimele patru zile, de când a început războiul din Ucraina, a avut numeroase poziţii contra Ucrainei, pe pagina sa de Facebook. A susţinut inclusiv că nu ar exista niciun conflict armat şi a postat imagini de pe webcamurile din Kiev. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • E prietena Oliviei Steer. Și a lui Andi Moisescu probabil, ca văd ca el nu se delimitează deloc de derapajele soției de pe Facebook. Au postat fix același text pe Facebook, Olivia și Sosoaca. O fi ordin? Specialistele pământului!
 • Vă dați seama ce credibilitate are acest post? E a doua situație penibilă de genul prin care trece, după faza cu interviul luat procurorului Sorin Iaşinovschi care confirma frauda de la Sectorul 1, interzis, de asemenea, pe post.
 • Bine au facut ca nu au mai difuzat si ar fi normal sa nu o mai prezinte deloc pe aceasta fiinta. Nu reprezinta nimic special pentru Romania incat sa fie prezenta la TV. Doar o persoana cu probleme psihice care e impotriva si are alta parere fata de normalitate.
  Era de asteptat ca atunci cand apare un nou subiect in care 99% din oameni au aceleasi pareri ea trebuie sa vina cu conspiratii total inverse visate de ea. Problema e ca reuseste sa convinga si alti oameni de ideile ei fara nicio logica si asta ar trebui sa ne sperie, ca asa *** mai sunt dar nu ii baga nimeni in seama in timp ce ea mai are si unii sustinatori.
 • A vrut și Kanal D să pară interesant :)) ei care la origini sunt dintr-o țară ostilă jurnaliștilor (și care a băgat jurnaliști la închisoare pe nimic) acum vor să pară mari iubitori de libertate și anti-ruși. Sfârșesc prin a fi penibili.

  Sau poate au fost doar fricoși și nu au vrut să se bage în lupta Pro- Antena 3 care să dă zilele astea.

  Au mai făcut o data așa. Interviul cu procurorul de caz din dosarul alegerilor fraudate din Sectorul 1. Nu l-au difuzat. L-au dat trunchiat pe site.
 • Din păcate sunt mulți care o susțin pe această individă..
  Oare nu există o lege prin care “parlamentarii” să fie eliminați din Guvern pentru fake-news ? Partidul AUR este un partid care de la înființare a fost plin de fake-news-uri

Trimite un comentariu

sus