Skip to main content

ANIVERSARE. Digi FM a împlinit opt ani de la prima emisie

 
Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Smiley şi Bogdan Ciuclaru
Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Smiley şi Bogdan Ciuclaru

ANIVERSARE. Postul de radio Digi FM a împlinit 8 ani de la prima emisie pe 11 noiembrie. Ediţia aniversară a fost sărbătorită de matinalii Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru, alături de Beatrice Ghiciov (care se află în concediu de maternitate) şi Radu Paraschivescu.

Publicitate

Prezent încă din 2015 la evenimentele de aniversare Digi FM, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) a fost invitat alături de matinalii postului de radio. Tot ca invitaţi speciali au fost şi cei de la trupa Prestige Orchestra.

De asemenea, în cadrul ediţiei speciale, realizatorul Lucian Mândruţă a anunţat împreună cu Violeta Bîltac (preşedintele Asociaţiei Banca de Bine), a treia ediţie a „Turului Târgurilor de Crăciun”. Acest tur se va organiza de Ziua Naţională a României în Bucureşti şi are ca scop să strângă rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulcuri pentru copii.

Imagini de la ediţia aniversară Digi FM

„Ziua de 11 noiembrie marchează începutul călătoriei în eter pentru Digi FM, radioul pentru care #casăştii reflectă angajamentul asumat în fiecare zi, în faţa celor peste un milion de ascultători, de a livra conţinut de calitate, cu ştiri în exclusivitate, actualizate la fiecare 30 de minute, programe autentice şi diversificate şi premii inspirate”, spun reprezentanţii postului într-un comunicat. 

VIDEO. Ediţia aniversară Digi FM

Postul de radio a sărbătorit cel de-al optulea an de emisie, după ce postul Info Pro a trecut printr-un proces de rebranding. Reamintim că în anul 2014, RCS RDS a cumpărat de la CME (Central Media Enterprises) posturile de radio Pro FM, Info Pro, Dance FM şi Music FM. În 2015, Info Pro s-a transformat în Digi FM, după ce a primit aprobarea de la CNA.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus