Skip to main content

Poveştile de Crăciun se aud la Digi FM, la „Ora de Poveste”

 
Poveştile de Crăciun se aud la Digi FM, la „Ora de Poveste”

Digi FM aduce poveşti de Crăciun, în perioada sărbătorilor. În perioada 16-25 decembrie. nume precum Elena Gheorghe, Feli, Monica Bîrlădeanu, Lidia Buble, Cristi Minculescu, dar şi nume din radio, precum Vlad Craioveanu, vor citi copiilor şi părinţilor poveşti de sărbătoare.

Publicitate

Ora de poveste este difuzat seară de seară, în perioada 16-25 decembrie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Digi Fm.

Invitaţii emisiunii vor citi scurte fragmente din seria „Secretele Fabulelor după La Fontaine”, repovestite de Alexandre Jardin, ilustrate de Fred Multier şi „Poveşti pentru copii fericiţi“, „Poveşti ca să te iubeşti mai mult”, istorioare care cultivă respectul de sine, de Alex Rovira şi Francesc Mirrales.

Toate clipurile video se vor regăsi şi pe site-ul www.digifm.ro, unde vor fi adăugate permanent clipuri şi poveşti noi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Soby Soby
  @R2D2 Digi FM are legătură cu Digi 24, ambele sunt PSD-iste și AUR-iste.

  În 2024, Prelipceanu va candida ori la PSD, ori la AUR pentru deputat, iar Mândruță va candida ori la PSD, ori la AUR pentru senat.
 • R2D2 R2D2
  @soby, confunzi radioul...
 • Alexandra Alexandra
  Imi place ora de poveste, big like ;)
 • Soby Soby
  PSD-iști de la Digi FM fac o campanie de crăciun?

  Digi FM, adică PSD FM, este un post de radio de propaganda PSD ca Radio Guerrilla. Împreună cu Digi 24 și Digi 24 FM care ambele sunt tot PSD, Digi FM a devenit PSD-ist împreună cu Digi 24 și Digi 24 FM, surorile lor.

Trimite un comentariu

sus