Skip to main content

May the 4th be with you. Matinalii de la Digi FM au sărbătorit Ziua Internaţională Star Wars. Darth Vader în studio

 
May the 4th be with you. Matinalii de la Digi FM au sărbătorit Ziua Internaţională Star Wars. Darth Vader în studio

Matinalii de la Digi FM au sărbătorit astăzi Ziua Internaţională Star Wars. În studioul celor trei matinali, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru, a apărut personajul Darth Vader din seria Star Wars, creat de George Lucas.

Publicitate

Primii ascultători care au trimis mesaje sau au intrat în direct, au fost răsplătiţi cu premii semnate The Madalorian.

Ce a spus matinala Beatrice Ghiciov despre apariţia lui Darth Vader?

"Când l-am văzut pe Darth Vader intrând în studioul Digi FM m-am simţit ca un copil în dimineaţa Crăciunului. Eu sunt fan Star Wars, iar Darth Vader este personajul meu preferat din seria originală.

Dintre filmele şi serialele apărute recent, evident că preferatul meu este Grogu aka Baby Yoda. Am descoperit destul de târziu universul Star Wars, dar important e că am aflat cât de fain este.

Ca să vă demonstrez şi cât de mare fan sunt, vă dezvălui că numele fetiţei mele, care se va naşte în câteva luni, va fi Leia."

Ziua de 4 mai poartă o semnificaţie anume având la bază expresia consacrată din film,"May the Force be with you" ( "Fie ca Forţa să Fie cu Tine"). Aceasta a fost parafrazată de fani printr-un joc ingenios de cuvinte "May the fourth be with you" ("Fie ca patru mai să fie cu tine").

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus