Skip to main content

VIDEO. Sărbătorile vin! Disney a lansat o reclamă de Crăciun. Un finalist Vocea României în proiect

 
VIDEO. Sărbătorile vin! Disney a lansat o reclamă de Crăciun. Un finalist Vocea României în proiect

VIDEO. Sărbătorile vin! Disney deschide sezonul de iarnă cu un nou spot publicitar. Tobi Ibitoye, finalist Vocea României, interpretează versiunea în limba română a coloanei sonore. 

Publicitate

Reclama se numeşte „Tată nou”, are trei minute şi va fi disponibil pe TV, în online, precum şi pe canalele proprii Disney în 45 de ţări din Europa, America de Nord, America de Sud şi Asia, inclusiv România.

Coloana sonoră din „Tată nou" se numeşte „Dacă uşa deschizi", iar versiunea în limba română este interpretată de Tobi Ibitoye. Acesta a fost finalist al show-ului Vocea României în 2015, fiind antrenat de Smiley. 

„Mesajul piesei este unul emoţionant şi atât de valoros pentru mine atât ca artist, cât şi ca tată şi mă bucur că am oportunitatea de a-l aduce mai aproape tuturor familiilor din România, în preajma Crăciunului. Trăiesc pe deplin magia poveştilor Disney alături de fetiţa mea, iar povestea de seara citită împreună este unul dintre momentele mele preferate din zi”, a spus cântăreţul.

Muzica a fost compusă de grupul Parkwild din Los Angeles. În versiunea originală, melodia „Love Runs Deeper” este interpretată de Gregory Porter, dublu câştigător al Premiilor Grammy.

Spotul publicitar a fost dezvoltat şi produs de echipa de creaţie din cadrul Disney EMEA, condusă de Angela Affinita (director of brand marketing and creative), în parteneriat cu Flux Animation Studios din Noua Zeelandă.

Clipul animat de Crăciun face parte din campania „Momente Împreună”, anunţă reprezentanţii postului. 

VIDEO. TATĂ NOU | Reclama de Crăciun Disney 2021

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    Cam penibili astia din Romania, le-a fost frica de comentarii, asa ca au inchis de tot sectiunea de comentarii de pe Youtube. Varianta US evident ca are comentariile deschise, ca nah, asa se face, e best practice and stuff.

Trimite un comentariu

sus