Skip to main content

Un film cu BroMania, Micutzu şi Irina Nistor donează jumătate din încasări pentru Ucraina

 
Film „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie“. Sursa foto: HOSPICE Casa Speranţei
Film „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie“. Sursa foto: HOSPICE Casa Speranţei

Şi industria cinematografică de la noi ia poziţie şi sprijină Ucraina. Producătorii filmului românesc „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie“, în care apar BroMania, Micutzu şi Irina Nistor, au anunţat că vor dona jumătate din încasări pentru refugiaţii ucraineni. 

Publicitate

Producţia este regizată de Andrei Huţuleac şi va avea premiera în cinematografele din toată ţara începând cu data de 25 martie 2022, se arată într-un comunicat.

„Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie“ este primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani, spun producătorii.

Hospice Casa Speranţei are un rol important în această acţiune de sprijin a refugiaţilor.

Mihai Mănescu, scenarist şi producător al filmului:

"Centrul socio-medical de la Adunaţii Copăceni, acolo unde se şi întâmplă acţiunea filmului, a devenit spaţiu de cazare pentru mame şi copii din Ucraina, iar echipele HOSPICE din Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti s-au mobilizat exemplar pentru a oferi suport celor care au nevoie“.

Astfel, în contextul actual, în care tot mai mulţi ucraineni vin în România, din cauza invaziei ruse din ţara lor, HOSPICE Casa Speranţei şi partenerii săi vor să dea o mână de ajutor prin aceste donaţii.

Mai mult decât atât, filmul, care ne spune povestea prieteniei dintre copii şi adulţi, are în distribuţie o serie de actori de renume şi vedete precum:

  • Matei Dima (Bromania),
  • Cosmin Nedelcu (Micutzu)
  • Teodor Corban,
  • Grigorie Silişteanu
  • Ada Condeescu
  • Irina Margareta Nistor

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus