Skip to main content

Dragoş Pătraru, infectat cu Covid. Emisiunea Starea Naţiei va continua cu un alt prezentator

 
Dragos Patraru are covid
Dragos Patraru are covid

Realizatorul emisiunii Starea Naţiei, Dragoş Pătraru, este infectat cu Covid, au anunţat producătorii emisiunii pe pagina de Facebook Starea Naţiei. 

Publicitate

Emisiunea Starea Naţiei va continua la Prima TV, dar cu un alt prezentator. Este vorba despre Ştefania Cîrcu, cea care i-a ţinut locul lui Pătraru în luna august, cu ediţii de vacanţă. 

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate şi, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Naţiei în această perioadă. De la aceeaşi oră: 22:30”, au anunţat producătorii Starea Naţiei pe contul de Facebook al emisiunii. 

Postarea continuă şi cu o ironie la adresa celor care nu cred în existenţa coronavirusului. 

„Neoficial: Valul 4 este o conspiraţie a iluminaţilor. În august, ei erau în concediu, aşa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea şi ei la treabă pe Ştefania.”

Redăm în continuare anunţul de pe pagina de Facebook a emisiunii Starea Naţiei

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eli Peter Eli Peter
    Nu înțeleg pe ce s-a bazat Dragoș PĂTRARU când a susținut că, dacă nu era vaccinat, după cât de tare suferit din cauza Covidului, nu știe cum ar fi făcut față. Care-i logica?
    Dragoș e un bărbat sănătos, care face zilnic sport. Deci, de ce să fi suferit mai puțin??!
  • Eu nu strivesc Corona de minuni a lumii Eu nu strivesc Corona de minuni a lumii
    Cine știe, poate că ar mai exista o explicație pentru problemele de sănătate ale Pătrarului. A fost odată ca niciodată, acum mult timp (hăăăăt demult, până în urmă cu vreun an și jumătate) o boală foarte larg răspândită, gripa "clasică", dată de coronavisuri exact ca ăsta despre care ni se spune, o dată la 5 milisecunde, că nu ne putem apăra decât vaccinându-ne. Sigur, testele nu pot face diferența între diferitele coronavirusuri, nici preciza cantitatea de virus sau vechimea prezenței lui în organism, dar ne mai luăm din atăta lucru?

    Partea bună de când cu "noul coronavirus" e că au dispărut nu numai gripele d'antan, ci și bolile cronice și malpraxisul, ba chiar și altădată omniprezentele. infecții nosocomiale. S-au simplificat atât de mult lucrurile încât avem doar O BOALĂ și doar UN REMEDIU. Tocmai bine, nu mai trebuie să ne împiedicăm de detalii și putem să ne uităm pe îndelete la breichin niusurile cu incidența "cazurilor".
  • Lori Lori
    Draga mihai te poți infecta cu covid și dacă ai vaccin doar că faci o forma mai ușoară,tocmai asta spunea și Dragoș Patraru
  • Camelia Camelia
    Patraru era sigur vaccinat, si s-a dus la munca avand febra, spunea in fiecare emisiune cum se mai simte in ziua respectivă si ca spera sa fie doar o raceala. Asadar, de ce nu este toată echipa in carantină, a avut o grămadă de contacti.
    El va face o forma ușoară datorita vaccinului, dar ma intreb, de ce unii nu s-au imbolnavit anul trecut cand nu exista vaccin, si se imbolnavesc dupa vaccinare? Cred ca este asa, pentru ca dupa ce s-au vazut vaccinati, au lasat garda jos si s-au bucurat de libertatile pe care li le-au dat guvernul. Au fost incurajati de guvern sa se simta invincibili, pentru ca s-au vaccinat (toate guvernele, nu doar al Romaniei).
  • Xenox Xenox
    @A zis si Patraru pe fb, ca daca nu era vaccinat, facea o forma si mai grava a bolii. Acum nu stiu ce sa zic, sanatate multa ii doresc...
  • mihai mihai
    Cine spune ca nu s-a vaccinat? a da daca s-a infectat e clar nevaccinat
  • Stefan Stefan
    @Oancea Dragost Patraru e vaccinat.
  • Oancea Oancea
    Aoleu, asta credea in covid dar tot nu s-a vaccinat! Starea natiei trebuie sa continue si fara Patraru pentru ca trebuiesc onorate contractele de unde le merge banutul. Avertizati baieti, avertizati, dar pe bani seriosi si servind interese private, nu asa, din spirit civic.

Trimite un comentariu

sus