Skip to main content

Premieră! Antena 1 pune un serial turcesc la bătaie cu Românii au talent

 
Premieră! Antena 1 pune un serial turcesc la bătaie cu Românii au talent

Schimbare de strategie la Antena 1 în competiţia cu show-ul Românii au talent. După ani în care a încercat cu filme sau cu emisiuni de divertisment, Antena 1 a programat, în premieră, un serial turcesc la bătaie cu cea mai urmărită emisiune de divertisment de pe Pro TV (şi din România). 

Publicitate

Antena 1 a anunţat că va difuza producţia turcească Dragoste rebelă (Golden Boy sau în original Yalı Çapkını). Serialul a înregistrat audienţe impresionante pe perioada difuzării şi a fost în fiecare săptămână cel mai urmărit serial de dramă din Turcia.

Producţia va debuta pe 6 ianuarie, cu două săptămâni înainte de Românii au talent, şi va fi difuzată în fiecare vineri de la ora 20.30. 

Serialul de pe Antena 1 va concura şi cu serialul turcesc de pe Kanal D. 

Despre Dragoste Rebelă

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moştenitorului unui imperiu de bijuterii, deţinut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea şi secretele îşi spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii şi capul familiei Korhan.

Deşi afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar şi de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie şi încearcă să deţină controlul şi asupra familiei. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel şi nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura şansă la îmbogăţire sunt cele două fiice ale sale, Suna şi Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabileşte ziua în care cei doi se vor întâlni şi se vor logodi. Vieţile celor două surori, Suna şi Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit şi Suna, acesta se întâlneşte din greşeală cu Seyran, protagonista serialului, şi se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele şi planurile de răzbunare îşi fac simţită prezenţa mai mult ca niciodată.

Antena 1 aduce din 6 ianuarie, în fiecare vineri, de la 20:30, 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zerovel Zerovel
    Oricum talentosii sunt de pensionari , aceeași public la ambele, dar nu va prinde , va fi mutat pe happy

    Ce visezi ? Ce aberezi ? Talentele are de 3-40 ori peste Antenuta Zero pe comercial.
  • Zerovel Zerovel
    Asa happy se va menține peste acasă mult timp , este cea mai de succes detronare , de 10 ori rating mai mare ha

    Pro de 10 ori peste Antenuta Zero si de 20 de ori peste Happy Zero.
  • Mile Mile
    Oricum talentosii sunt de pensionari , aceeași public la ambele, dar nu va prinde , va fi mutat pe happy
  • Gigel Gigel
    Antena 1 abandoneaza lupta pentru audiente - asta trebuia sa fie titlul articolului. Vineri seara o sa fie pe locul 3 cu sau fara felicitari pentru ca nu pot sa se bata cu Kanal D in seriale turcesti. Ce penibili. Acum sa vina Mile'ogu' sa ne explice cat de buna e A1 si cum rupe ea Pro tv-ul. Ce penibili dar sa traiasca fundatia lui dom Profesor.
  • Mile Mile
    Asa happy se va menține peste acasă mult timp , este cea mai de succes detronare , de 10 ori rating mai mare ha
  • Reboti Reboti
    Va fi happy după excelenta promovare

    Degeaba postac. Ca Pro sterge pe jos cu Happy Zero si Antenuta Zero.
  • Robotiz Robotiz
    O sa fie mutat pe happy după

    Pana atunci, Pro sterge pe jos cu Antenuta Zero. Si sa nu uiti sa ne zici de pensionari. Ca e full la turcisme.
  • B.A.M B.A.M
    Expertule, măcar e ceva decât nimic!!!! Filmele vin și pleacă, iar audiența lor e foarte volatilă în funcție de subiectul și vechimea filmului (asta dacă nu ai un public inert ce s-ar holba și la miră).
    Serialele permit fidelizarea unui număr impresionant de telespectatori pe care filmele nu-l reușezc să-l țină de la o săptămâna la alta...
    Chiar dacă mă vor pierde, e o strategie interesantă. Mult succes!
    P.S.
    1)Sunt de acord cu abc+!!! Nu știu cine sunt cei care validează și încurajează acest mod de funcționare al emisiunii, dar ar fi bine (în primul rând pentru ei) să revină la realitare.
    2)Ar fi fost drăguț să faceți o listă a emisiunilor puse in luptă cu românii au talent. Nu de alta, dar în afară de "Burlacul" și "Ie, românie" cu Mircea Radu, eu chiar nu-mi aduc aminte de altele...
  • Mile Mile
    Va fi happy după excelenta promovare
  • Mile Mile
    O sa fie mutat pe happy după
  • Folbal Folbal
    Pentru disperatii astia care comenteaza pe aici. Pro TV este interesat de comercial.

    Dar turcismele ? Cine se uita ? Pensionarii... Nu ati vazut audientele ?
    Vezi audientele de sambata cu Singur Acasa. Kanal D are 1 milion pe national si doar 150.000 persoane pe comercial.
    La fel si vineri cu Vocea. 1 milion national si 160.000 comercial.

    Pro poate sa piarda pe national cu Romanii au talent versus 2 turcisme (Kanal si Antena). Dar pe comercial, nu prea.
  • Marius Marius
    Diferenta e ca, Kanal D da putina reclama la seriale turcesti. Dar Antena 1 ? Nu m-as mira sa lungeasca un episod pana la ora 00:00...
  • Reboti Reboti
    Parca vad ca, Kanal D sterge pe jos cu Antenuta Zero.
    Kanal are public fidel de turcisme. Antenuta Zero nu prea...
  • abc+ abc+
    @Biriș Valentin, serialul o să fie difuzat pe Antena 1, nu pe Happy Channel.
    @Expertul, an de an Românii au talent scad în audiențe, nu mai sunt aceleași din primele sezoane unde săreau de 3mil/telespectatori, asta și din cauză că se difuzează doar momente perfecte, nu mai este acel amuzament. Ca să nu mai zic că majoritatea numai “români” nu sunt.

    Iar întreruperea programului ar trebui să facă toate televiziunile că pe protv este emisiune de talente? Iar despre costuri, protv are cifre ridicate pentru producerea emisiunii, antena1 vine cu serial turcesc nu foarte scump.
  • Biriș Valentin Biriș Valentin
    Happy Channel a dat lovitura pentru că e un serial fenomen cu actori foarte buni ! Eu mă așteptam să îl văd la Kanal D sau Acasă ...

Trimite un comentariu

sus