Skip to main content

Ediţii speciale la Antena 1 dedicate alegerilor. Alessandra Stoicescu, gazda ediţiei de seară. De la Roma transmite Marius Pancu

 
Ediţii speciale la Antena 1 dedicate alegerilor. Alessandra Stoicescu, gazda ediţiei de seară. De la Roma transmite Marius Pancu

Ediţii speciale la Antena 1 dedicate alegerilor locale şi europarlamentare. Pe 9 iunie, românii ies la vot.  Postul de televiziune Antena 1 transmite informaţii despre procesul electoral în fiecare oră, în direct, în ediţiile Observator la 6, 13, 19 şi la Observator Update.

Publicitate

Reporterii Observator vor fi la urnele de vot, în toată ţara, dar şi în comunităţile din diaspora. La Roma se va afla Marius Pancu.

De la Bruxelles, Capitala Uniunii Europene, Bianca Iacob trasmite în direct, iar Cristi Popovici străbate ţara de la vest către Bucureşti, cu opriri în: Timişoara, Sibiu, dar şi Piteşti.

Seara, de la ora 21.45, Alessandra Stoicescu va prezenta ediţia specială a Observatorului şi vor fi comentate primele rezultate. După închiderea urnelor, în studioul Observator vor fi discutate primele rezultate ale Exit Poll-uri de jurnalistul Doru Buşcu şi Andrei Ţăranu, profesor universitar dr. la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus