Skip to main content

TVR are un nou şef interimar la Sport: Eduard Dârvariu, care e şi şeful TVR 1

 
TVR are un nou şef interimar la Sport: Eduard Dârvariu, care e şi şeful  TVR 1

Schimbări la vârful TVR. Eduard Dârvariu a fost numit interimar la conducerea departamentului de sport. Din informaţiile Paginademedia.ro, Dârvariu va fi coordonator cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive. 

Publicitate

În acelaşi timp, Dârvariu ocupă şi rolul de director interimar la TVR 1. 

Decizia de numire în noua funcţie de director interimar la sport i-a aparţinut şefei Doina Gradea, conform aceloraşi informaţii. 

Din ianuarie 2021, Mircea Medaru era coordonator cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive. 

Eduard Dârvariu, carte de vizită:

- absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicări, Universitatea Bucureşti

- 20 de ani în trustul Pro: producător al emisiunii Pro Motor (2003 - 2011), director executiv al Sport.ro (aprilie 2008 - februarie 2009) şi redactor-şef al revistei Pro Motor (2007-2008)

- director general al postului GSP TV în perioada februarie 2012 - septembrie 2013

- director al departamentului dezvoltare online din Adevărul Holding, până în mai 2016, când întregul departament a fost restructurat, iar produsele dezvoltate au fost sistate (site-urile Voux.ro şi viteze.ro)


Citeşte şi: Schimbări la TVR. Mădălina Rădulescu nu mai e şefa ştirilor. Fosta şefă de cabinet a Doinei Gradea, numită director TVR Internaţional


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu T Radu T
    Si ce daca e sef Darvariu, Emil Hossu Login va deconta bani si de la TVR si de la Digi in continuare, in timp ce fraierii sunt hartuiti sa nu mai lucreze in alta parte.
  • Radu Radu
    Din toate aceste comentarii, inteleg ca Tvr Sport rupea audientele, cu stiri, reportaje, anchete, exclusivitati, interviuri de senzatie, imagini de arhiva, transmisiuni peste transmisiuni, competitii de succes, comentarii de statea mata-n coada iar acum totul se va prabusi pentru ca in fruntea sportului teverist a fost pus acest baiat care va dinamita munca asidua si competenta depusa pana acum de numerosii angajati ai acestei redactii. Deci el va fi cel care va ucide gaina cu oua de aur. Aha, acum am inteles.
  • DODO DODO
    stati linistiti ! odata zburata madam gadea ( dar hai odata ! ) se vor schimba multe la tvr ( sper ca in bine ca mai rau de atit nu se poate ) Sa mai avem nițică rabdare
  • Dirvariu-nicio dira Dirvariu-nicio dira
    Si totusi nu se gaseste nimeni sa zica ceva de bine, nu.... Cum sa-ti treci la carte de vizita ca ai stat 20 de ani la Protv doar pe Promotor?! Bine, un an la Sport.ro, dar un an ca sa nu-l ingroape, ca la Antena el a fost groparu sportului de au ramas aia fara sport in cap ani de zile. Antibisnis e moldoveanu si vad ca nici la caracter nu sta mai bine
  • Mioara Mioara
    Parca nu prea imi vine sa cred ce citesc. La Sport era tot omul lui Gradea, Mircea Medaru. ***. Medaru este ametit, dar totusi un caracter. Insa Gulit (asa i se spune lui Darvariu) era si la Pro tinta mistourilor si destinatia nervilor pentru ca omul este senin la cap ca o minge de pingpong. Dezastru cu asta. Ii pune si ii scoate dupa cum i se coloreaza outzele pe Paste.
  • sorina pinte sorina pinte
    Tupeul și obrăznicia au un nume. Eduard Dârvariu.
  • Tealia Rescariu Tealia Rescariu
    Livia Pilă, tu cu ce contribui la propășirea TVR-ului, frate? Văd că nimeni nu e bun, toți sunt hoți, incapabili, piloși etc. Tu ce naiba faci în afară să postezi comentarii pe aici la orice oră? Ai prea mult timp liber și asta se cheamă că ești cea mai mare loază pe bani publici, nu-i așa?!
  • Livia Pila Livia Pila
    Pagina de media publica azi și un articol referitor la emisiunile la care s-au uitat romanii zilele acestea. TVR 1 nu apare nici din greșeală. Probabil chiar pentru asta e recompensat domnul în tricou rosu cu o noua funcție și încă o leafa. A contribuit la subminarea deliberata a instituției
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Rectificare Ratingul mediu zilnic al TVR 1 este 0, 5. Bravo pentru asta Gradea, Dirvariu, Tompea, Amza, Lita, Cristache, Oana Popescu!
  • Alex Alex
    O fire imbaxita si un arogant diletant!
  • Adi Adi
    Chiar atât de jos a ajuns redacția sport de la TVR? Adevarul e ca la TVR nu mai este sport. De fapt, la TVR nu prea mai e nimic. Bine, asta e instituția la care oricine poate fi sef dacă e are pila potrivită. Sau mama, tata, unde trebuie. Vezi Emil Hosu Longin. Si alții.Multi.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    O știre de-a dreptul incredibila. Gradea își face bagajul și încă face numiri. Și pe cine cadoriseste ea cu încă o funcție,? Pe cel mai nepriceput dintre neoriceputi. Pe insul care a făcut ca ratingul mediu zilnic al TVR 1 sa fie 9 5. Mai rămâne sa aflam ca Tompea va fi pusa sefa și la Știri, iar Smaranda Vornicu se va ocupa în mod direct de Lumea credinței.
  • Mile Mile
    Un esec profesional marca Doina Gradea. TVR e knock-out.
  • Livia Pila Livia Pila
    A condus individul asta la dezastru TVR la care nu se mai uita nimeni, va face același lucru și cu Departamentul Sport. Dirvariu a devenit celebru prin modul colorat în care vorbește cu cea care i-a mai făcut cadou zcum o funcție. Sa își mai umple nitelus conturile. Ca vor urma concedierea, șomajul AJOFM.

Trimite un comentariu

sus