Skip to main content

Emil Grădinescu, comentariu dur la meciul UTA - FCSB. Cu aluzie la Becali: „Până şi o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor”

 
Emil Grădinescu. Foto: GSP.ro
Emil Grădinescu. Foto: GSP.ro

Emil Grădinescu, comentator la Look Sport şi Telekom Sport, a răbufnit pe post în timpul meciului UTA Arad-FCSB, scrie GSP.ro

Publicitate

După cele trei schimbări ale FCSB-ului, din minutul 34 al jocului, Grădinescu a avut un comentariu dur:

Până şi o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl laşi să-şi facă treaba, apoi te uiţi câtă brânză şi lapte ţi-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali îşi sabotează jucătorii”, a spus Grădinescu pe post, cu aluzie la faptul că Becali ar fi fost, de fapt, omul care a făcut schimbările. 

Despre respectivele schimbări, şi GSP scrie că ar fi fost „dictate” chiar de patronul Gigi Becali. Schimbările au avut loc într-un moment în care UTA conducea cu 1-0. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    rusine *** rusine.esti unikat.daca toti patronii din liga1 ar face asa-ar fi vai de fotbalul romanesc.si asa este cam vai si amar cu echipe din comuna bucuresti ce nu ar avea ce cauta in prima liga inafara de rapid si dinamo chiar.steaua promoveaza anul viitor,*** e doar o afacere.ajunge!!doar 3 echipe sa fie din capitala in prima liga!!restul,jucati pe maidan in liga4-a cu 6 sute se suporteri bata-va dzo,cu afacerile voastre cu tot.la puscarie cu distrugatorii provinciei..timisoara,oradea,baia-mare,satu-mare,resita,va multumeste cu muuulta ***(compasiune).
  • DODO DODO
    pe jiji il doare in basca de echipa Pe el il doare la portofel Cum are o oferta buna cum vinde jucatorul fara sa-l intereseze ca se slabeste echipa In rest ...teatru
  • Eugen Preda Eugen Preda
    Comentariul e binevenit. Fotbalul din Romania e la nivelul acesta de jos, datorita lipsei de reactie a mass media fata de metodele de ev mediu folosite de payronii din fotbal
  • RzV RzV
    Avand in vedere ca un comentator este pus pentru a prezenta ce se intampla in timpul jocului si daca dorea sa fie profesionist remarca doar schimbarile facute si atat. A facut o aluzie prea direct asupra patronului Becali care s-a simtit ca a fost spusa din ura impotriva echipei sale. Cred ca e strict problema lui ce face el la echipa, nu trebuie sa ne exemplifice el care e situatia.

Trimite un comentariu

sus