Skip to main content

Emisiunea lui Mircea Radu va avea mai multe ediţii la Metropola TV, televiziunea lui Pandele. Vor fi trei episoade pe săptămână, în loc de unul. De când?

 
Emisiunea lui Mircea Radu va avea mai multe ediţii la Metropola TV, televiziunea lui Pandele. Vor fi trei episoade pe săptămână, în loc de unul. De când?

Emisiunea lui Mircea Radu se vede de trei ori pe săptămână. Noi, românii, emisiunea găzduită de Mircea Radu la Metropola TV (televiziune care aparţine de Consiliul Local Voluntari, după un proiect de Florentin Pandele, primarul oraşului), va avea mai multe ediţii pe săptămână, în loc de una aşa cum a fost până acum.

Publicitate

Dacă înainte emisiunea era în grilă doar sâmbăta, acum va putea fi urmărită în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. 

De când se vor difuza mai multe ediţii?

Emisiunea va fi difuzată în noua formulă, începând de vineri, 5 aprilie, de la ora 22.00, la Metropola TV.

Ce spune Mircea Radu, despre modificare?

„Da, informaţia este corectă, emisiunea Noi, românii va avea trei episoade pe săptămână. 
 
În emisiunile de vineri şi sâmbătă îi vom arăta pe cei care fac lucruri deosebite aici, acasă, în România, iar duminică vor fi episoadele cu ai noştri stabiliţi în străinătate”, a spus prezentatorul pentru Paginademedia.
 
FOTO. Imagini cu Mircea Radu de la filmări
 
Primul sezon a fost filmat în mai multe ţări din Europa şi a prezentat poveştile românilor din diaspora, acum producţia se concentrează pe poveştile acestora din toate zonele ţării.
 
Despre Mircea Radu:
  • S-a angajat, în 1990, ca reporter şi prezentator, şi a continuat studiile în Jurnalism.
  • În 1996, a absolvit Missouri School of Journalism din SUA, iar în 1998 BBC School of Journalism.
  • A debutat în televiziune ca şi prezentator de ştiri, însă succesul absolut l-a obţinut prezentând formatul Din dragoste (Antena 1), show TV urmărit de milioane de români din ţară, dar şi din străinătate.
  • În 2016 a publicat volumul de proze scurte, „Poveşti cu gust”.
  • Cele mai recente proiecte TV ale sale a fost Down the Road – Aventura, un reality-show la TVR 1 - difuzat în toamna lui 2019, şi Masked Singer România de la Pro TV - unde a concurat costumat în Panda, în octombrie 2020.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus