Skip to main content

Naţional FM aduce două emisiuni noi. DJ-ul Arando Marquez intră în echipa postului de radio. De când?

 
Arando Marquez (stânga) şi Horaţiu Ciornei (dreapta)
Arando Marquez (stânga) şi Horaţiu Ciornei (dreapta)

La început de an, Naţional FM aduce în grilă emisiuni noi şi un DJ în echipa postului de radio. DJ-ul Arando Marquez intră în echipa Naţional FM şi va fi gazda emisiunii „BunăStarea de weekend”.

Publicitate

Arando Marquez se va auzi la radio începând de mâine, sâmbătă, 13 ianuarie. DJ-ul va fi pe post doar în weekend, de la ora 08.00 la 11.00 şi va aduce ascultătorilor muzică şi artişti.

Arando Marquez a fost DJ în mai multe cluburi din România şi a colaborat cu artişti cunoşti ca Randi, Pepe, Edward Sanda, Kristina.

„Schimbul 2”, o altă emisiune de la Naţional FM

De asemenea, postul de radio va mai aduce încă o emisiune. Este vorba despre formatul „Schimbul 2”, care va fi prezentat de jurnalistul Horaţiu Ciornei. Noua emisiune va avea premiera în data de 15 ianuarie (luni), de la ora 13.00.

Formatul „Schimbul 2” este programat de luni până vineri şi va prezenta noutăţi din sport, premiere teatrale şi cinematografice, ştiri financiare şi comentarii despre evenimentele zilnice. Totodată, jurnalistul Ciornei va dialoga cu invitaţi din diverse domenii de activitate.

Despre Horaţiu Ciornei via Naţional FM:

  • În 1997 a fost reporter colaborator la Sportul Românesc.
  • În 1998 a intrat la agenţia de presă Mediafax pe poziţia de redactor de internaţional, iar apoi a trecut la Departamentul Reporteri. 
  • La Prima TV a ajuns în 2000, unde a fost editor de jurnal, iar ulterior a fost şef de redacţie la Sport. 
  • A scris câteva zeci de articole şi la ProSport.
  • Au urmat o serie de emisiuni pe care ori le-a produs, ori le-a prezentat. Prima Sport Magazin, devenită apoi Sport Magazin, Fotbal din Prima şi Pro Sport Show. 
  • A prezentat formatul Stop pe piept la Naţional FM.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus