Skip to main content

Eveniment sportiv organizat de Itsy Bitsy pentru copii. Vor fi prezenţi Marian Drăgulescu, Larisa Iordache

 
Eveniment sportiv organizat de Itsy Bitsy pentru copii. Vor fi prezenţi Marian Drăgulescu, Larisa Iordache

Eveniment sportiv pentru copii. Postul de radio Itsy Bitsy se pregăteşte pentru a doua ediţie a evenimentului SuperEroi pentru Viaţă şi dedică o zi întreagă de activităţi sportive pentru cei mici.

Publicitate

Evenimentul are loc pe 27 aprilie (sâmbătă) în Parcul Lumea Copiilor. Nume cunoscute din lumea sportului vor fi alături de cei mici. Printre personalităţi se numără Marian Drăgulescu, Larisa Iordache, Constantina Diţă, Doina Melinte, Alexandra Varga şi mulţi alţii.

Care este programul evenimentului?

 

  • Ora 10:00 - Cursa Verde – cu SuperZăpă şi sportivul Marian Drăgulescu;
  • Ora 11:00 - Cursa Portocalie – cu Spark şi sportiva Larisa Iordache;
  • Ora 15:00 - Cursa Turcoaz – cu Dj Dodi şi sportiva Constantina Diţă;
  • Ora 16:00 - Cursa Roz-Albastră – cu Itsy, Bitsy şi sportiva Doina Melinte.

La intrarea în parc, copiii vor asista la demonstraţiile gimnastelor de la SC Dinamo. Copiii pasionaţi de cai vor afla totul despre călărie de la echipa Victory Horses şi vor putea participa la curse  de Hobby Horse.

Cei care sunt fascinaţi de apă vor afla lucruri interesante despre scufundări de la specialiştii Scuba România şi vor putea vedea costume de scafandru, dar şi echipamente de caiac expuse de echipa Caiac Smile si Green Adventure, de la care vor afla informaţii despre acest sport pe apă.

Despre fotbal şi istoria lui vor avea ocazia să afle la standul Muzeului Fotbalului, iar cei care iubesc avioanele şi sporturile în aer vor întâlni, la standul Aeroclubului României, piloţi acrobaţi şi instructori pasionaţi şi vor putea admira un frumos planor.

De asemenea, pe scena Itsy Bitsy Show vor susţine momente de muzică şi dans sute de copii, de la Steysha Irish School of Dance, Davidans, Academia Campionilor Pro-mişcare, Show Dance Art, Honey Dance Studio, Victoria Dance Studio, Andra Gogan Academy şi alţii.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus