Skip to main content

„Bravo, ai stil!”, aproape de finalul sezonului. Cine sunt concurentele care se duelează pentru cei 20.000 de euro puşi în joc?

 
„Bravo, ai stil!”, aproape de finalul sezonului. Cine sunt concurentele care se duelează pentru cei 20.000 de euro puşi în joc?

Al şaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities se apropie de final. Kanal D anunţă când e finala show-ului care are ca premiu 20.000 de euro (100.000 de lei). 

Publicitate

Marea finală se va vedea pe 5 februarie, de la ora 20:00. De asemenea, semifinala va fi pe 29 ianuarie, de la ora 20:00.

Concurentele rămase în joc sunt Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi şi Viviana Sposub. 

Tibi Clenci, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu sunt cei trei juraţi ai show-ului.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • astept cu nerabdare anuntul finalului celei mai grotesti emisiuni - FOR EVER !
 • @Radu
  “Eu sunt sub contract cu Kanal D, noi suntem în filmări pentru Bravo, ai stil!, chiar urmează marea finală pe 5 februarie. Dacă oamenii își fac planuri în ceea ce mă primește, sunt liberi să facă ce doresc, numai că eu nu știu nimic despre asta. Nu sunt interesată. Mă simt foarte bine la Kanal D, aici evoluez și mă dezvolt extraordinar.”, a declarat Ilinca Vandici
 • Vai săracii postaci prefera mascarada

  Ca săracii postaci antenisti. Prefera mascarada la Umor Sec Factorati Accesati Marinici Bucatari Zero. Acum incepe si Insula Ispita Zero. Sa vezi acolo mascarada.
 • BAM, probabil ca vor programa filme / seriale turcesti de duzina, precum de cel luni noapte, de dupa Fiica ambasadorului...
 • Întrebarea care se naște e "Ce vor pune în loc?", dacă tot aleg să "mierlească" emisiunea în cel mai prost moment pentru Kanal D. Chit că era începută din septembrie...
 • Soby Nu, va prezenta o emisiune de prime time la Antena 1. Știu multe lucruri pentru că lucrez la o agenție de PR.
 • @Radu De unde știi tu? Se va lua de mână cu Iulia Albu și pleacă la Antena Stars?

  Ilinca Vandici parcă avea emisiuni la Antena Stars când era numită Antena 2: Stele sub lupă și Showbiz Report.
 • Scuzati-ma dar in cursul acestei saptamanii show-ul a fost programat la ore ciudate. Joi ora 0.00, astazi ora 23.30, maine ora 22.30, in fine sambata ora 20.00, o ora mai accesibila !
 • Sezonul actual Bravo ai stil e ultimul proiect al Ilincăi Vandici la Kanal D. Va pleca la Antena 1.

Trimite un comentariu

sus