Skip to main content

„Spiritul Pro nu mai există!” - Florin Călinescu despre Pro TV, la postul "părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu

 
„Spiritul Pro nu mai există!” - Florin Călinescu despre Pro TV, la postul "părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu

„Spiritul Pro nu mai există”, afirmă Florin Călinescu. Actorul a vorbit despre despărţirea de Pro TV. A intrat în direct la postul lui Adrian Sârbu, cel care a fondat Pro TV. 

Publicitate

„Îndepărtându-se foarte tare de scopul apariţiei acestui post acum 25 de ani o să îşi dea seama că, inevitabil, puterea acestui brand se va goli. Când faci ceva care se adresează unui popor şi nu-i cunoşti aşteptările, inevitabilul se va produce”, a punctat Florin Călinescu. 

La Aleph News, Călinescu a fost categoric:

- Nu mai este valabil sloganul ProTV de acum 20 de ani, Te uiţi şi câştigi. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoţie, aveau o particularitate, o energie care începea cu creaţie.

- Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoşteam, dar îl ştiam şi asta a făcut să ţină ani de zile. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerţie.

- Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu printre altele. 

Nu a spus concret care este motivul plecării de la Pro TV, însă a menţionat că nu are legătură cu banii pe care îi primea: 

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani şi nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată”, a menţionat cel care a fost jurat la Românii au talent până în primăvara acestui an. 

De două ori am plecat de la Pro TV

Actorul Florin Călinescu a afirmat, în emisiunea Ştiu, că nu este prima oară când pleacă de la Pro TV:

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă daţi seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viaţă, muncă făcută împreună”, a punctat acesta. 

De asemenea, a spus că ar fi tentat să se întoarcă la  „ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, conform declaraţiilor pentru Aleph News.

Florin Călinescu şi-a anunţat plecare pe Facebook

Actorul Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV pe Facebook. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunţ că renunţ la colaboarea cu actualul manegment al Pro TV. Deci, si la Românii au talent”, a scris într-o scurtă postare pe Facebook. 

Ca reacţie, cei de la Pro TV au spus că „este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent” şi că nu pot „comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu”, potrivit Click.ro.


Citeşte şi: Florin Călinescu se desparte de Pro TV. Nu va mai fi nici la Românii au talent


Citeşte şi: Pro TV, reacţie după plecarea lui Florin Călinescu: „Este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • TRIST, DAR REAL!!!!!
  A ajuns Antena 1 mai "pro" decât PRO TV! (Deși nimeni nu i-a obligat să renunțe la abordarea și mentalitatea lor de dinainte de pandemie (foarte apreciate de publicul cărora li se adresa) și să împrumute stilul "discutabil" al PRO TV și DIGI24!)
  Și mai îngrijorător e că Florin Călinescu s-a prins de abia acum de acest fapt, care se vedea chiar cu un an, doi înainte de pandemia de covid...
  Om trăi și-om vedea! Măcar se trage semnalul de alarmă la PRO TV, ca să nu se mai mire așa tare pe viitor de anumite lucruri (în ipoteza în care vor continua în stilul prezent)...
 • @Colombo, pe online e praf Pro, pe pro tv plus de ex. sunt numai "emisiuni" copiate/plagiate (ca nu au oameni care sa vina cu idei) si cu prezentatori sau reporteri sau ce sunt fara pic de carisma, care fac "cifre" doar pentru ca sunt puse videourile lor la finalul fiecarui articol. Daca nu ar mai fi linkuite in articole aceste videouri ale pro tv plus probabil ar face zero vizualizari. Antena e cea mai tare pe online si mie mi-e greata de Antena, dar ce e al lor, e al lor.
 • Surse, in continuare sunt in negocieri cu maestrul,probabil este o toana de a lui sa vada cat este de apreciat si iubit . Toata lumea stie ca maestrul are o multime de facilitati si conditi speciale , cand vine la filmare este tratat regeste , are statut special in televiziunea pro , probabil caldura este de vina la maestru de comenteaza asa ceva , un sumbure de adevar exista in vorbele lui dar nu merita sa musti mana cu care ai fost hranit cand ai fost adus inapoi la RAT acum dupa vorbele aruncate la televiziunea lui Sarbu nu stiu daca vor mai fi negocieri ,
 • Ziceti foarte bine, Cesnavicius și Radu Marcel i-au întins mâna în 2015 când nimeni nu i-ar fi dat un program pe mână, iar acum, brusc, pentru el nu mai există Pro. Din ce a zis la Aleph, e clar că a dorit altceva(un program de satiră), iar managementul Pro a respins vehement ideea.
 • Florin Calinescu merge la Aleph. Se pare ca urmeaza sa revina cu un fel de "Chestiunea zilei".

  PS: Mi-a placut cum il perie pe "domnul" Adrian Sarbu. A uitat cand i se aruncau scaune in cap in sedinte.
 • Nea Florică e simpatic. Nu urmăream emisiunile de TV, doar postările de pe Facebook. Are dreptate în ceea ce privește inerția PRO TV despre care vorbește. Mă uit puțin la conținutul pe care îl produce „postul din Pache”. Slab, slab. Și pe online la fel.
  Îi urez succes dacă se duce la Aleph, însă nu știu ce să cred despre audiența pe care o va reuși. Mult succes și sănătate!
 • Mare om , mare caracter și Călinescu asta. Acum musca mina care i-a dat o vreme sa mănânce și care i-a suportat toate nazdravaniile. Nici un respect pentru respectivul individ.

Trimite un comentariu

sus