Skip to main content

„Forţa unui vis”, emisiune nouă la TVR. Programul va prezenta o parte dintre sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris

 
„Forţa unui vis”, emisiune nouă la TVR. Programul va prezenta o parte dintre sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris

Emisiune nouă la TVR. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris care se vor desfăşura în perioada 26 iulie - 11 august 2024, TVR 1 aduce Forţa unui vis, o serie documentară. Noul program de la postul public prezintă o parte dintre sportivii care vor reprezenta România la Paris.

Publicitate

Forţa unui vis va avea premiera luni, 17 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1. Emisiunea va fi găzduită de Irina Păcurariu (prezentatoarea seriei de interviuri Reţeaua de idoli, difuzată tot la TVR).

Cine deschide primul episod?

Ebru Bolat, reprezentanta României la yachting, gimnasta Sabrina Maneca-Voinea, dar şi familia de români care locuieşte la km 0 al JO 2024 şi românul responsabil cu securitatea evenimentului – în primul episod, luni, la TVR 1.

Irina Păcurariu:

„Eu voi fi musafirul: adică îi vizitez acasă pe sportivii lotului olimpic. În măsura în care au timp să mă primească, fiindcă aspectul cel mai dificil în acest moment este exact timpul.

Să ajungi la un asemenea nivel al performanţei înseamnă muncă inimaginabilă, programul lor este extrem de strict, foarte complicat în acest moment să-şi facă timp pentru interviuri”.

 

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus