Skip to main content

Când începe Geanina Ilieş să prezinte Ştirile Antena Stars?

 
Când începe Geanina Ilieş să prezinte Ştirile Antena Stars?

După mai mulţi ani de când a plecat de la Antena 1, Geanina Ilieş revine tot în trustul Intact, dar de data aceasta la Antena Stars. Geanina Ilieş, fosta prezentatoare a Observatorului, dar şi a mai multor emisiuni, se întoarce la pupitrul ştirilor în câteva zile.

Publicitate

Când intră pe post?

Jurnalista urmează să intre pe post începând de luni, 5 februarie. Ea va găzdui Ştirile Antena Stars zilnic, de luni până duminică, de la ora 14.00 şi o va înlocui pe Ramona Ilie, care va prezenta zona de ştiri în matinal.

 

Geanina Ilieş:

„Cu mare bucurie vă anunţ că în doar câteva zile vă voi da întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, de la ora 14.00 cu ultimele noutăţi din lumea mondenă. Sunt încântată să revin în familia Antenei, aici unde am ragăsit una dintre cele mai dinamice redacţii de ştiri şi reperul tv al lumii mondene din România.

Venim cu o abordare editorială nouă, pe care abia aştept să o descoperiţi. Zilnic, vom dezbate intens stilul de viaţă al vedetelor din România şi nu numai, prin intervenţii live şi vă vom aduce cele mai proaspete ştiri din showbiz.” 

Despre Geanina Ilieş:

  • A intrat în televiziune în 2008, la Prima TV, ca prezentatoare a ştirilor din sport.
  • În 2010, ea a trecut la Antena 1, unde a prezentat tot sport, iar ulterior a trecut la ştiri. Geanina a lucrat la trustul Intact până în august 2016.
  • În 2020 a prezentat emisiunea „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV
  • De asemenea, ea a mai fost gazda formatului „Hai să fim super!”, difuzat în online pe platforma Pro TV Plus
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus