Skip to main content

Scandal la Digi 24. George Simion, de la AUR, a încercat să intre în sediul televiziunii. A intervenit şi poliţia

 
Scandal la Digi 24. George Simion, de la AUR, a încercat să intre în sediul televiziunii. A intervenit şi poliţia

George Simion, preşedintele AUR, a încercat miercuri seară să intre în sediul televiziunii Digi24, dar a fost respins de paznicii postului, potrivit imaginilor transmise de acesta pe Facebook, scrie G4Media. După ce mai multe echipaje de poliţie au venit, fiind chemate de angajaţii Digi24, Simion a fost condus în afara curţii televiziunii.

Publicitate

Simion a cerut să fie primit în sediul televiziunii pentru a-şi spune punctul de vedere legat de declaraţiile ministrului Energiei, Virgil Popescu, care într-o emisiune la Digi24 a spus că AUR urmăreşte interesele Rusiei, mai spune sursa citată.

Doi agenţi de pază l-au acuzat pe Simion că a forţat intrarea în sediu şi au chemat poliţia. Ei i-au cerut lui Simion să iasă din curte, pentru că e proprietate privată. Simion a refuzat să părăsească incinta în primă fază, dar după sosirea poliţiştilor a ieşit pe stradă.

„Autorităţile statului sunt la dispoziţia Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus Simion.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Eu sunt adevaratul B.A.M si sunt perfect de acord ca ***. Asta nu ii da dreptul cocalarului aluia de Simion sa se comporte ca la sponsorii lui, in Rusia.
  • B.A.M B.A.M
    Și cum propui să facem? Și eu am aceleași inițiale!!! Și eu am fost PRIMUL care a folosit abrevierea asta de măcar jumătate de an...
    P.S.
    Ai grijă ce dezvălui pe internet, fie chiar și numele!!! (De ce crezi că am început ÎNAINTEA TA să folosesc abrevierea asta...)
  • B.A.M B.A.M
    Numele meu e Barbu Aurel Marian asa ca te rog sa nu mai folosesti numele meu. ***
  • Dragos Dragos
    B.A.M, "Dragoș, e ușor dezamăgitor că te-ai lăsat păcălit!!! Mai ales că îmi țineai prelegeri despre cum "Sabina nu e una cu SaBRIna", etc." Ei bine, eu n-am de unde sa-mi dau seama daca esti cel pe bune sau unul fals, pentru ca, ce sa vezi, nu apar alte detalii in dreptul numelui (nici macar userul de mail). Daca nu esti fan Sosoaca, foarte bine, ma bucur ca macar din punctul asta de vedere suntem pe aceeasi lungime de unda, dar ramane mesajul pentru falsul B.A.M.
  • B.A.M B.A.M
    Cu ce drept te dai drept MINE??? Ce ți-am făcut? Ce urmărești cu acest lucru? De ce NU îți folosești PROPRIUL USER???
    P.S.
    Paginademedia, chiar sunteți atât de neputincioși??? Chiar nu puteți împiedica acest furt de "identitate"??? Mai ales că am fost consecvent și NU MI-AM SCHIMBAT NUMELE!!!!!!
  • Ariel Ariel
    Bai galerie, te lupti pentru tara de acolo de unde te-au pus alegatorii tai. Nu faci circ ieftin. D-astea se fac la meci cu baietii din peluze nu in calitate de ales si reprezentant al alegatorilor. Du-te, fa legi bune pentru oameni, ia cuvantul , fa proiecte sociale si politice, vino cu o ideologie care sa aiba sens si acoperire in viata reala. Patriotismul e bun da' nu tine de foame. Si inca ceva : Basarabia mai e sau nu mai e pamant romanesc.
  • B.A.M B.A.M
    Io sunt adevaratul B.A.M. Nu va lasati pacaliti.
  • ONe ONe
    Wow wow be careful,putinistule,daca e de apreciat golaneala asta,nu mai zic nimic...avem dreptul la opinii diferite dar si la ati ataca opinia care nu imi convine,adica exact ce faci si tu
  • Nationalistul Nationalistul
    @Iordache Digi 24 SRI TV, tu vorbesti, ba, sluga americanilor?
  • Nationalistul Nationalistul
    Bravo, George Simion!
  • B.A.M B.A.M
    Către Pagina de media:
    NU știu pe cine ați lăsat să-mi fure "numele", dar NU E CORECT!!! Mai ales că mă număr printre cei consecvenți care NU ȘI-AU SCHIMBAT NUMELE!!! Măcar precizați că sunt conturi de gmail DIFERITE!!!
    P.S.
    1)NU ȘTIU cine ești FALSULE!!! Dar tu știi că suntem în 2022, NU 2024?!?!?! NU suntem nici măcar în 2023 ca să fie campanie electorală NEoficială!!! Așa că nu te consuma încă de pe acum și aici!!! Jocurile reale se fac în apropierea alegerilor!!! (Pentru că memoria mulțimii ține și nu prea...)
    Plus că Facebook-ul prinde mai bine ca acest site! (Fără supărare...)
    De altfel, te întreb cum va strânge "miraculoasa" Diana Șoșoacă semnăturile necesare pentru a putea participa!!! Vedete imaculate care erau pe sticlă precum Bogdan Stanoevici (vezi pe Google) au luat sub 1% la alegerile din 2019, in timp ce era protagonist în "Sacrificiul" Antenei 1!! Cum va reuși ea să apară pe buletin (dar altminteri să intre în turul 2) fără un partid în spate!!!
    2) Dragoș, e ușor dezamăgitor că te-ai lăsat păcălit!!! Mai ales că îmi țineai prelegeri despre cum "Sabina nu e una cu SaBRIna", etc.
    3) Mi se pare de prost gust că deși completez cu informații reale, VOI PERMITEȚI SĂ SE FURE "IDENTITĂȚILE"!!! Nu vă e de ajuns adresa de gmail?!?!?!
  • jk jk
    @Q Mama,da Simion ce dovezi are ca face banditi si hoti in stanga si dreapta pe toti cei care "a pus ochii"?Aparente?Exact ca si Virgil Popescu.Repet,putea Simion daca tot era atat de doritor sa isi spuna punctul de vedere sa dea un telefon.Nu cred ca i se respingea.Poate nu cand era ministrul la fata locului.
    Ideea e ca sunt cam singurii care in afara de stiri cu activitatile sale PUBLICE in care face ce face e cam singura televiziune importanta care nu i-a oferit "tribuna"
    Concluzia cred ca e simpla,vina nu e a lui ca e mitocan,nu e a celor de la AUR ca l-au plasat,ci a noastra ca l-am votat ori nu am.fost suficient sa impiedicam asta
    Și stiu ca nu avem pe cine vota,sunt 100% de acord cu asta,dar uite ce iese
    Din pacate,nu va fi singurul Simion,singura Sosoaca din Parlament,vor mai fi si altii,poate mai ceva
  • Q Q
    @A1

    cine să ceară dovezi? useristii de la digi? sa fim serioși. pt ei ce zice nea virgil e aur. sa nu mai zic de acuzatiile useristilor tot fara dovezi. pe de alta parte ministrul ala trebuia de mult dat afară. numai pt conflictul de interese cu benzinăriile din familia dânsului daca nu pt incompetență si prostie
  • Felix Petrov Felix Petrov
    Nimeni din cei care au comentat nu au vazut tot filmuletul, altfel s-ar fi vorbit numai despre politista aia. :)))) direct de pe onlyfans e politista. ce buze !! ce make-up !! ce ochi !! hahaha nu-mi pare rau ca m-am uitat la tot filmulteul
  • SobySobea SobySobea
    Florin Negruțiu a postat o reacție privind George Simion având scandal la Digi 24 prin contul lui de Facebook?

Trimite un comentariu

sus