Skip to main content

HBO Max se lansează în România în luna martie. Ce preţ va avea

 
HBO Max se lansează în România în luna martie. Ce preţ va avea

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România şi va înlocui HBO GO, au anunţat reprezentanţii HBO.

Publicitate

Noua platformă va fi disponibilă la preţul de 4,99 de euro pe lună, însă vine la pachet cu o serie de oferte. Reduceri de preţ dacă HBO Max este lansat înainte de 31 martie, precum şi un preţ mai bun la abonamentul pe an. Detalii despre preţuri, în articol. 

Azi în cinema, în „Max” două luni pe TV. Cele mai noi filme marca Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri, vor fi disponibile pe platforma de streaming HBO Max, fără niciun cost suplimentar, la doar 45 de zile după lansarea în cinematografe.

Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA:

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai.”

HBO Max este disponibil acum în 46 de teritorii din America şi Europa, iar numărul va creşte la 61 de teritorii, pe 8 martie, când HBO Max se va lansa în alte 15 ţări europene.

Ce înseamnă HBO Max? 5 profiluri, 3 streamuri simultane şi număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament. Ca şi caracteristici tehnice sunt bifate: sunet 5.1 surround, Dolby Atmos şi anumite titluri disponibile în 4k.

Cât costă un abonament la HBO Max? 4.99 euro/lună.

Însă abonaţii HBO Go existenţi vor avea o reducere de 33% din preţul lunar pe toată durata abonamentului lor. Ei vor plăti un preţ redus, 3.30 euro/lună.

Mai mult decât atât, noii clienţi care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie, vor avea acelaşi preţ lunar, redus la 3.30 euro/lună, preţ disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

Însă reprezentanţii serviciului au promoţii şi pentru clienţii noi, care vor primi un abonament de 12 luni la preţul de 8 luni. Astfel, după 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus şi un abonament anual la preţul de 39.90 euro/an.

Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preţ redus, 3.30 euro/lună.

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive şi platforme, inclusiv smart TV-uri, pe dispozitive de streaming, console de jocuri, telefoane mobile şi tablete, dar şi online la http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil şi prin partenerii autorizaţi (furnizori de servicii CATV, DTH şi IPTV).

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Munteanu Marius Munteanu
    Am sunat la Digi, cine are optiunea HBO sau Maxpack va fi migrat automat pe HBOMax și va beneficia in continuare gratuit de acest serviciu
  • Stefan Stefan
    Ce se întâmplă cu cei abonați deja la HBO Go cu pachetul complet de programe de la furnizorul Vodafone Romania? E gratuita schimbarea la HBO Max?
  • Alta intrebare Alta intrebare
    Gabi&Radu spun altceva: cei care au HBO max pack si internet de la digi, primesc si hboGo, fara alte costuri. Cu ei ce se va intampla, vor trebui sa plateasca, chiar redus?
  • Gabi Gabi
    Cei care avem HBO-GO inclus cu oferta Digi Maxpack unde ne încasrăm?
  • Stefan Stefan
    De pe pagina HBO max:
    Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării.
  • Radu Radu
    Tv Nova a lansat un casting în care se caută persoane care nu și-au mai văzut rudele de mult timp. Un fel de surprize surprize. Mă gândesc că, ținând cont de istoria acestui show și apartenența publicului din România pentru astfel de emisiuni, formatul va fi si la Pro Tv.
    https://talent.nova.cz/Hledam-sve-pribuzne
  • Ionutz Ionutz
    @mark: abonamentele facute prin operator (ca cel de care spunea Radu) nu sunt facute direct pe site-ul HBO Go, deci nu se spune nimic despre ele.
  • NeaMih NeaMih
    @Radu
    luat de pe site-ul hbomax: Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.
  • mark mark
    @Radu: „...cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3.30 euro/lună.
    Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor.
    Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.
    După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni.”
  • Radu Radu
    Și cu cei care au HBO go inclus in oferta Digi Maxpack ce se va întâmpla?

Trimite un comentariu

sus