Skip to main content

Incidentele dintre jurnalista italiană şi Diana Şoşoacă, în principalul jurnal de pe Rai Uno

 
Incidentele dintre jurnalista italiană şi Diana Şoşoacă, în principalul jurnal de pe Rai Uno

Conflictul dintre Diana Şoşoacă şi jurnalista italiană Lucia Goracci trece graniţele. Cazul a fost ştire la televiziunea Rai Uno. 

Publicitate

În relatarea Rai Uno de circa un minut şi jumătate a incidentelor petrecute vinerea trecută, jurnalista italiană discută în contradictoriu cu Şoşoacă, după care susţine că a fost închisă de aceasta în biroul din cabinetul de avocatură din Bucureşti, notează Libertatea.

La faţa locului ajung poliţiştii, senatoarea le cere acestora să-i scoată pe jurnalişti afară şi să-i percheziţioneze, după care urmează îmbrânceli. Pe posturile tv din România, Şoşoacă a susţinut că ea şi soţul ei au fost cei agresaţi de poliţie. Luni, junalista a depus plângere împotriva familiei Şoşoacă, mai scrie Libertatea. 

Jurnalista italiană a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva Dianei Şoşoacă. Aceasta a acuzat că a fost sechestrată şi că soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână.
 

Ce spune Lucia Goracci că s-a întâmplat

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie.


După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condiţiile pe care ea le hotăraşte poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieşit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieşim nicăieri”, a povestit jurnalista citată de HotNews.ro.

„A spus ulterior soţului să sune la Poliţie după ce a început să ţipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă".

Potrivit jurnalistei, după 10 minute a venit Poliţia, iar soţul senatoarei a început să împingă jurnaliştii italieni, iar apoi soţul senatoarei Diana Şoşoacă i-a smuls masca de pe faţă şi a lovit-o în braţ, după care a muşcat-o de mână.

”M-a muşcat de mână şi apoi am ieşit afară", afirmă Lucia Goracci.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Daca tot mi-ati cenzurat cuvantul "babuini", va rog sa cenzurati si la cel care a comentat inaintea mea, ca si el l-a folosit. Va multumesc.
  • Stefan Stefan
    Pai noi romanii chiar suntem niste *** care nu vrem sa ne vaccinam.
  • Maistrul IC spune adevarul Maistrul IC spune adevarul
    Eu il cred pe Maistrul IC care in Jurnalul video al Domniei Sale de azi o apara pe Duamna Sosoaca si spune ca italianca (nu-i retine numele si d'aia ii zice pocit in toate felurile, cand "Zacusca", cand altfel) e o provocatoare care a venit ca sa arate lumii ca noi romanii suntem niste babuini care nu vrem sa ne vaccinam si mai spune ca premierul Ciuca nu are de ce sa se amestece in acest scandal pentru ca e un scandal intre doua persoane private, ca Duamna Sosoaca nu e o reprezentanta a statului roman deci ce cauta autoritatile sa se amestece in acest scandal? Acuma e drept ca Duamna zice mereu ca "eu sunt senatoarea Romaniei" dar asta nu inseamna ca ea reprezinta in vreun fel Romania.
  • Mile Mile
    Iar de facem de râs cu ciudata asta.
  • Pe un picior de plai, pe-o gură de RAI Pe un picior de plai, pe-o gură de RAI
    Încă o dată, Presa Independentă (de data asta de la ei, nu de la noi) a obținut ce și-a dorit: circ și material pentru manipulare. Au văzut că Șoșoaca e agitată rău de tot și ce s-au gândit? Hai s-o provocăm, să iasă iureș, după care să împachetăm povestea cum trebuie: "vedeți, dragi telespectatori, cine sunt cei care contestă minunile societății moderne, vaccinurile și lockdown-urile? Cetățenii responsabili ne ascultă și își suflecă mânecuțele cuminței, cetățenii neascultători sunt puși la stâlpul infamiei."
  • Leo Leo
    BAM nu prea e "putreda" cum spui tu pt ca aceasta faptura <delicata> a facut atatea valuri prin tara, tv...presa si mediul online, incat a ajuns si la urechile internationale. Asta "una bucata", inca bucata una e si intermediarul roman, care a mediat aceasta intalnire (cunostinte profesionale). Ar fi prea mult de tastat ca sa creionez punct cu punct aceste "bucati", asa ca ma rezum la ce este cu adevarat important:

    1. Ce cauta fiinta asta odioasa in senatul Romaniei? De ce nu a fost inca 'inpinsa pe scari' cu tot cu pian?

    2. Cum de profeseaza (inca) ca avocat? Asemenea specimen trebuie urgent sa lucreze la spitalul de zambilici ca pacient!

    Eu nu-s vaccinat, si nu mi-e rusine sa recunosc, ba chiar ma doare in cot de toti *** anti-vaccinisti (ca doa mna asta ***), si nu ms simt nici reprezentat si in nici un fel, de asemenea ***!

    Cre-tina asta trebuie internata urgent la 8+1.

    Ps. Parca partidul asta inutil (AUR), are "filiala" si in italia, poate de aceea a fost atrasa presa de acolo si asa sa ajuns la acel 'interviu'.
  • B.A.M B.A.M
    Chiar sunt curios cum va evolua această poveste!!! ȘI PE BAZA CĂROR DOVEZI MAI EXACT!!! (Dacă acestea există!)
    Eu personal nu cred NICIO parte! Povestea e DUBIOASĂ CAP-COADĂ!!!
    DE CE ar veni RAI UNO din Italia ca să-i ia interviu lui Șoșoacă??? E una bucată Marcel Ciolacu (presedintele Camerei deputaților, preșefintele partidului care a câstigat alegerile și conducătorul "de facto" al coaliției), una bucată Florin Cîțu (președintele partidului lui Iohannis, fost premier și "fantomă" a coaliției), una bucată Kelemen Hunor (liantul coaliției și reprezentantul celei mai mari minorități din România), una bucată Nicolae Ciucă (fost șef al statului major, fost general și actual premier), una bucată Valeriu Gheorghiță (cel care conduce campania de vaccinare), una bucată Raed Arafat (șef DSU), etc.
    DE CE NU au fost luați EI la un interviu???
    DE CE ȘOȘOACĂ??? CARE-I "POANTA"???
    CARE-I MOTIVUL???
    N-o fi Șoșoacă ușă de biserică, dar povestea e "PUTREDĂ" ÎNCĂ DE LA "rădăcina italiană"...

Trimite un comentariu

sus