Skip to main content

VIDEO. Mona Segall, producătoarea America Express, Chefi la Cuţite, vorbeşte despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi şi ce a însemnat mutarea de la Pro la Antena 1, în podcastul lui Mihai Morar

 
VIDEO. Mona Segall, producătoarea America Express, Chefi la Cuţite, vorbeşte despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi şi ce a însemnat mutarea de la Pro la Antena 1, în podcastul lui Mihai Morar

Mona Segall, producătorul show-urilor de la forţă de la Antena 1, America Express şi Chefi la cuţite, şi în trecut producătorul show-urilor de forţă de la Pro TV, Românii au talent, Vocea, Dansez pentru tine sau MasterChef, a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu. 

Publicitate

Într-un interviu de peste o oră şi jumătate, Mona Segall a vorbit despre culisele America Express, show-ul cu cea mai mare audienţă de la Antena 1, dar şi despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la cuţite. Producătoarea a fost invitata podcastului alături de colegul ei, producătorul executiv Robert Lionte. 

Mona Segall a vorbit şi despre mutarea echipei de producţie de la Pro TV la Antena 1, în  urmă cu nouă ani (după aproape 20 de ani de Pro TV). 

Producătoarea show-ului de la Antena 1 a anunţat că va urma un nou sezon America Express, care se va desfăşura tot în America Latină, în ţări precum Columbia, Ecuador sau Argentina. 

Prezentăm, în continuare, câteva dintre declaraţiile Monei Segall (interviul video integral îl găsiţi la finalu articolului)

Cea mai periculoasă ţară în care au filmat America Express: 

„Mexic, de departe. E periculos, aşa cum vezi în filme”

Momente dificile la America Express:

„S-a întâmplat să ajungem într-un oraş. Am ajuns cu Irina înainte, să aşteptăm concurenţii, şi în maşina Irinei era cineva de la securitate, înarmat. Şi acel bodyguard al Irinei ne-a spus: în momentul ăsta, intraţi în această curte şi nu vă mai mişcaţi de aici. Ne-au băgat într-o curte şi nu ne-a mai lăsat să ne mişcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă şi irinei, pe ascuns, şi ne-a spus că este zona din care se răpesc cele mai multe fete, pentru că la 25 de kilometri era graniţa cu un alt stat foarte periculos, unde poliţia era coruptă şi nu existau federali şi acolo fugeau. În acea zonă erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruţi.”

De ce nu află nimeni cine câştigă America Express?

„Slavă Domnului că nu află nimeni. Tot castul semnează nişte contracte şi echipa de asemeni şi sperăm să nu se afle până la sfârşit, deşi există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze acest lucru şi nu ştim de ce şi pentru ce.”

Despre trăirile concurenţilor în timpul show-ului şi după:

„Speak a fost în depresie două luni sau trei luni după emisiune şi sunt mulţi ca el. În momentul în care te întorci, adrenalina îţi lipseşte. Speak nu a mai ieşit din casă o perioadă pentru că nu-şi mai găsea rostul. Avea nevoie de cursă, de adrenalină.”

O echipă de vedete pe care şi-ar fi dorit-o pentru formatul America Express (fostul Asia Express):

„Delia cu soţul. Şi până la urmă Delia cu oricine, cu sora sau cu mama. Dar nu am reuşit. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni. Se întâmplă că noi nu ştim perioada exactă când putem merge.”

Despre cum trece Mona Segall peste eşecuri:

„Am avut multe. Şi la Pro TV şi la Antenă. Trec foarte greu prin ele. Nu trec. Trec cu următorul show. Pentru că trebuie să treacă perioada aceea şi să încep să am succes cu altceva. Nu trec. E depresie şi am senzaţia că nu o să mai fie niciodată nimic bine şi că nu mai ştiu să fac nimic şi că totul e din vina mea.”

Cel mai tare format pe care l-a scris:

„Cel mai tare format pe care l-a scris cap-coadă a fost Poftiţi pentru că iată că durează de ani de zile. A fost Serviţi la Pro TV şi Poftiţi la Antenă. Nu e un format foarte clar şi foarte strict. Sunt mândră de Alege ASIA şi de Vara ispitelor.”

Cât de greu i-a fost trecerea de la Pro TV, la Antenă: 

„M-am reapucat de fumat atunci.”

De ce a vrut la Antenă. Care a fost pariul?

„Pariul a fost că mi s-a oferit şi o simt şi am foarte mare libertate şi o atmosferă pe care nu o mai simţeam acolo şi de care nu ne mai puteam bucura. În primul rând posibilitatea de a-mi păstra echipa pe care nu o mai aveam. (...) Fără echipă nu funcţionez. Nu ştiu dacă aş avea puterea să o iau de la început, să construiesc o echipă nouă. Ei sunt prietenii mei, familia mea.”

Care a fost primul show care i-a ieşit la Antenă:

„Poftiţi şi Chefi la Cuţite”

Cea mai tare vedetă inventată de televiziune:

„Nea Mărin. Şi Mihai Petre. Şi pot să spun Smiley şi Pavel Bartoş, pentru că boomul a fost în Dansez.”

De ce a plecat Gina de la Chefi la cuţite?

„Şi Chefi la cuţite nu e uşor de făcut. Munca Ginei, mai ales în perioada de audiţii, înseamnă că stă de la 10 dimineaţa şi câteodată până la două noaptea. E obişnuită să stea cu cea mică, cea mică e obişnuită să stea cu ea.”

A încercat să o facă să se răzgândească?

„Nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când ia o astfel de hotărâre de care depide viaţa, familia. Am făcut şi eu greşelile mele. Nu am ales niciodată familia. Îmi pare rău în anumite momente, nu pentru altă parte din familia mea, doar pentru fiul meu. Dar nu aş fi putut să fac altfel.”

Interviul video, pentru podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus