Skip to main content

Victor Rebengiuc, la „Garantat 100%, 88 de ani în 88 de minute: „Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să îmi faci rău”

 
Victor Rebengiuc, la „Garantat 100%, 88 de ani în 88 de minute: „Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să îmi faci rău”

TVR 1 prezintă „88 de ani, în 88 de minute” - un eveniment în onoarea actorului Victor Rebengiuc. Postul public va difuza un interviu în două părţi cu marele actor, în cadrul emisiunii „Garantat 100%”, prezentată de Cătălin Ştefănescu.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată pe 2 ianuarie (ora 22.15) şi pe 9 ianuarie (ora 23.15), la TVR 1.

„Sunt 88 de minute în care nu mai există teatru, film, realitate, ci spectacolul unor poveşti spuse de un mare actor, care ne transportă într-o lume unică, din care vibrează viaţa şi profesia unui mare artist”, mărturiseşte Cătălin Ştefănescu.

Cele două ediţii speciale „Garantat 100%” reprezintă o discuţie în faţa publicului Les Films de Cannes à Bucarest, cu Victor Rebengiuc.

O discuţie cu totul diferită de cele până acum prin faptul că este o privire de ansamblu asupra întregului său parcurs atât în teatru, cât şi în film, de la momentul când ales să urmeze actoria, până la momentul actual, care, la 88 de ani, pentru Victor Rebengiuc înseamnă, în cea mai mare parte, o viaţă închinată actoriei.

„Facem o incursiune prin cariera domnului Rebengiuc, vorbim cu colaboratori şi colegi, cu oameni de teatru sau film, de care îl leagă diverse momente cheie”, adaugă Cătălin Ştefănescu. Nu vor lipsi momentul 1989 sau Piaţa Universităţii.

„Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să îmi faci rău!”, exclamă la un moment dat Victor Rebengiuc în timpul dialogului.

Cu mare sinceritate şi francheţe, invitatul lui Cătălin Ştefănescu relatează poveşti şi gânduri pe care nu le-a mai exprimat până acum în faţa unui public. Nu puţine sunt momentele în care vom râde în hohote, după cum există şi părţi ale aceste convorbiri în care cu greu ne vom putea reţine o lacrimă.

Una dintre părţile spectaculoase ale acestei întâlniri o reprezintă montajul momentelor din cariera actorului Victor Rebengiuc. În plus, mesajele unor actori, regizori, alte personalităţi din ţară şi străinătate, cu care Victor Rebengiuc a interacţionat în viaţă, teatru sau film dau evenimentului o notă de spectacol elegant, plin de emoţie.

„E o sărbătoare cum rareori s-a făcut pentru un actor de o asemenea anvergură şi, în acelaşi timp, un eveniment meritat pentru un astfel de actor care a scris istorie în cultura contemporană”, subliniază Cătălin Ştefănescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pensilut Pensilut
    Ce aberezi postac ?
    Pro cu tineretul, Antenuta cu Marinica si Revelion cu pensionarii. Nu postac ?
  • Mile Mile
    Abia aștept postacii nu rezista ha

Trimite un comentariu

sus