Skip to main content

Itsy Bitsy pregăteşte o petrecere pentru ziua copiilor, în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Vor urca pe scenă Andra Gogan's Academy şi Grupul Miniton

 
Itsy Bitsy pregăteşte o petrecere pentru ziua copiilor, în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Vor urca pe scenă Andra Gogan's Academy şi Grupul Miniton

Itsy Bitsy, post de radio pentru părinţi şi copii, pregăteşte o petrecere pentru Ziua Copiilor la o nouă ediţie a evenimetului-festival 1uniFEST.

Publicitate

Petrecerea dedicată copiilor va avea loc în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, începând cu ora 09.00. Pe scena Itsy Bitsy vor urca Andra Gogan's Academy, Grupul Liliput, Grupul Miniton, Elite Dance Studio şi mulţi alţii.

La petrecerea organizată de postul de radio vor fi jocuri, plimbări cu barca pe lac, întreceri sportive, teatru, circ, demonstraţii de Aikido şi întâlnirea cu Super Eroii Itsy Bitsy, iar seara se va încheia cu cu vizionarea animaţiei Sing 2, dublat în limba română. Animaţia va fi proiectată de la ora 21.00 la cinematograful amenajat în aer liber.

Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy:

"Vom petrece o zi întreagă în aer liber, într-un parc umbros şi primitor, cu părinţi  şi copii, cu familii prietene, cu muzică, dans, jocuri şi joacă, vom sărbători împreună, copii mari şi mici.

Timpul petrecut cu părinţii este cel mai mare dar pentru copii şi cea mai preţioasă amintire, care se păstrează în suflet o viaţă întreagă.

Şi echipa Itsy Bitsy sare în sus de bucurie în fiecare an de 1 iunie, când vede zecile de mii de copii care se bucură de timpul petrecut împreună cu părinţii lor."

Alături de Andra Gogan's Academy vor mai fi prezenţi şi Grupul Miniton, STEYsha School of Irish Dance, DaviDans, Victoria Dance Studio, Academia de Talente Contrapunct,Sunetul Muzicii, Fetiţe cu Codiţe, Marili.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus