Skip to main content

Încă un sezon iUmor ajunge la final. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru premiul de 20.000 de euro?

 
Încă un sezon iUmor ajunge la final. Cine sunt concurenţii care se luptă pentru premiul de 20.000 de euro?

Emisiunea de comedie iUmor se pregăteşte de finalul unui nou sezon. Ultima ediţie a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu va fi difuzată duminică, 26 mai. Cine sunt finaliştii care se luptă pentru premiul de 20.000 de euro?

Publicitate

Dintre zeci de concurenţi veniţi la audiţiile sezonului 16 iUmor, în etapa finală a show-ului au ajuns doar 12. Duminica aceasta de la ora 20.30, 12 finalişti vor urca pe scena iUmor.

Amintim că sezonul trecut (cel cu numărul 15) a adus schimbări în componenţa juriului, dar şi în echipa de prezentatori. Mai precis, actorul Cosmin Natanticu a venit ca jurat, iar foştii prezentatori Dan Badea şi Şerban Copoţ au fost înlocuiţi de Emi şi Cuza de la Noaptea Târziu.

Cine sunt concurenţii?

Ansamblul Libelula

Daniele si Naimana

Doamna Gicuta

Edi Radoi

Madalina Mihai

Alina şi Cristin Tomi

Mauricio Lombardi

Mihaela Ionascu

Paul Szabo

Roxana Chiperi

Saşa Pânzaru  

Sasha Ciobanu 

Deşi finala iUmor, difuzată duminică, 26 mai, de la 20:00, pe Antena 1 este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live, duminică seară, după ce Emi şi Cuza vor anunţa ,,Start vot”. Astfel, cei de acasă va putea alege câştigătorul sezonului 16, dar şi al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

UPDATE. Mădălina Mihai a câştigat iUmor, sezonul 16.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus