Skip to main content

Sezon nou iUmor. Schimbare în juriu. Patru juraţi la show-ul de pe Antena 1

 
Sezon nou iUmor. Schimbare în juriu. Patru juraţi la show-ul de pe Antena 1

Începe un nou sezon iUmor, la Antena 1, prezentat de Şerban Copoţ şi Dan Badea. În sezonul cu numărul 14 se alătură o nouă formulă de juriu.

Publicitate

E vorba de Nelu Cortea, care a debutat pe scena iUmor în calitate de concurent şi de Cătălin Bordea, de la emisiunea Xtra Night Show, difuzată la Antena Stars.

iUmor revine la TV sâmbătă, pe 11 februarie, de la ora 20.00.

Show-ul iUmor - Terapie prin comedie este sloganul noului sezon, în care va avea un rol şi magicianul Robert Tudor.

Actorul Mihai Bendeac a făcut parte mult timp din juriul emisiunii iUmor, însă în ediţia a şasea a sezonul trecut, Bendeac a plecat de la emisiune. Actorul s-ar fi certat cu echipa de producţie a show-ului. Ulterior, Costel Bojog s-a alăturat emisiunii, în calitate de jurat permanent.

Nelu Cortea:

"Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferenţa între concurent iUmor şi jurat iUmor este de la cer la pământ. Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenţii când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap…

Este un moment cumplit! Totodată postura de jurat îţi oferă libertatea de a te bucura de momentele de pe scenă, pur şi simplu priveşti numărul şi fie îţi place, fie nu, fie îl terfeleşti, fie nu îl terfeleşti."

Cătălin Bordea:

"În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, şi pe Delia, şi pe Cheloo îi cunosc de mult timp şi nu mă tem de ei, ci de concurenţi, pentru că ştiu celelalte sezoane iUmor şi este total imprevizibil."

Cheloo - Cătălin Ştefan Ion:

"Sezonul 14 iUmor este unul ieşit din tiparele cu care oamenii au fost obişnuiţi până acum! Sunt surprize atât la masa juriului, unde mie şi Deliei ni s-au alăturat Bordea si Cortea, dar şi pe scenă şi în backstage."

Delia Matache:

"Suntem foarte entuziasmaţi şi nerăbdători să râdem şi să vedem lucruri pe care doar la iUmor le poţi vedea! Colegii noi, Cătălin Bordea & Nelu Cortea sunt extrem de savuroşi, de spontani, de mişto."

Magicianul Robert Tudor va fi în culise alături de concurenţi:“Propunerea de a face parte din echipa iUmor a venit într-un moment cum nu se putea mai bun! Iar rolul îmi vine…mănuşă, dacă este acesta un cuvânt pe care să îl folosească un magician...

Citeşte şi: Antena 1 anunţă un nou jurat în locul lui Mihai Bendeac

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus