Skip to main content

iUmor, sezonul 14, ajunge la final duminica aceasta. Cine sunt finaliştii

 
iUmor, sezonul 14, ajunge la final duminica aceasta. Cine sunt finaliştii

Show-ul de comedie iUmor se pregăteşte pentru etapa finală, care va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Cine sunt cei 11 concurenţi care se luptă pentru trofeul şi premiul în valoare de 20.000 de euro?

Publicitate

Finaliştii sezonului 14, iUmor:

  • Maria Grosu
  • Mihaela Pripici
  • Teodora Nedelcu
  • Elena Voineag
  • trupa Duo Olé
  • The Free Tenors
  • Paul Szabo
  • Dima Ţui
  • trupa Pe Cap
  • Ionuţ Ţigănescu
  • Varză

Ce spun concurenţii?

Maria Grosu:

"M-am simţit ca o adevărată divă în finala iUmor, sezonul 14! Chiar le mulţumesc tuturor celor din echipa emisiunii, pentru că mi-au pus la dispoziţie tot ce am cerut pentru a crea momentul dorit.

Le sunt recunoscătoare şi dansatorilor fantastici care au fost alături de mine pe scenă, însă, şi Cocuţei şi lui Bogdan, care s-au ocupat de coregrafie. (…). De abia aştept să văd finala, dar presimt ca am strălucit."

Mihaela Pripici:

"Finala iUmor este una dintre cele importante experienţe de până acum pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să ajung în etapa asta şi am muncit foarte mult pentru acest vis. De aici şi presiunea care m-a adus aproape de leşin pe scenă. (…).

Bordea a urcat pe scenă şi m-a îmbrăţişat. Mi-a spus că este normal să am emoţii, că la rândul lui, deşi are ani de experienţă pe scenă, este copleşit de emoţii înainte de fiecare spectacol, că emoţiile sunt bune şi că odată cu experienţa voi învăţa să le controlez."

Teodora Nedelcu:

"Am venit hotărâtă să fac o figură bună şi am făcut! Trebuie să recunosc că mi-a fost frică de colegii mei de breaslă (n.r.: Bordea şi Cortea), tocmai pentru că ei au văzut multe show-uri şi variante cu mine şi aveau mai mult de comparat.

În rest, eu îi admir pe toţi juraţii şi tot ce îmi zic iau în calcul. Dintre contracandidaţi, cel mai teamă îmi este de Paul Szabo, care este un comediant bun şi care a şi făcut o figură bună în ziua finalei."

Elena Voineag:

"O să ţin cont de ce au spus Cheloo şi Delia. Cred că artiştii spanioli (n.r.: trupa Duo Olé) au şanse să devină câştigătorii acestui sezon“. 

Remus Iosub a fost câştigătorul sezonului trecut.

Deşi finala iUmor, difuzată duminică, 21 mai, de la 20:00, pe Antena 1 este înregistrată, votul telespectatorilor se va face live duminică seară, după ce Şerban Copoţ şi Dan Badea vor anunţa startul votului.

Dacă în audiţii, concurenţii aveau nevoie de două like-uri din partea juriului pentru a ajunge la votul celor de acasă, în finală, aceştia trebuie să îi convingă pe toţi cei patru juraţi, altfel, vor părăsi competiţia.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus