Skip to main content

Jocuri pe Netflix! Compania „atacă” şi piaţa de gaming. Sunt disponibile doar pentru cei cu Android, momentan

 
Jocuri pe Netflix! Compania „atacă” şi piaţa de gaming. Sunt disponibile doar pentru cei cu Android, momentan

De azi, găsim şi jocuri pe Netflix! Compania intră şi pe piaţa de gaming, iar primele jocuri vor fi lansate astăzi, 3 noiembrie, de la ora 19:00. Pentru început vor fi lansate cinci jocuri pentru mobil, disponibile momentan doar pentru cei cu Android. 

Publicitate

Conform unui anunţ al companiei, celebra serie Stranger Things va face subiectul unuia dintre jocurile pe care le aduce platforma. 

„Jocurile sunt disponibile pentru descărcare în magazinul de aplicaţii Google pentru toţi abonaţii de pe dispozitive Android la nivel global”, prezicează oficialii Netflix. 

Aceştia mai spun că nu vor exista nici consturi suplimentare, jocurile fiind incluse în abonamentul Netflix

Cele cinci jocuri disponibile abonaţilor sunt: 

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Shooting Hoops
  • Teeter Up

Cum pot fi găsite jocurile:

Compania de streaming vine şi informaţii legate de felul în care pot fi descărcate jocurile. Astfel, când se vor loga în profilul lor de Netflix:

- Abonaţii care utilizează un telefon mobil Android vor vedea un rând şi o secţiune dedicate jocurilor, unde pot selecta orice joc pentru descărcare.

- Abonaţii care utilizează o tabletă Android vor vedea un rând dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocuri din meniul vertical al secţiunii Categorii.

- După ce l-au descărcat din magazinul de aplicaţii Google, jocul va apărea atât pe ecranul de pornire al dispozitivului lor Android, cât şi în aplicaţia mobilă Netflix.

Toate jocurile vor solicita abonaţilor să se autentifice pentru a putea juca. 

Alte detalii importante. Jocurile, blocate pentru copii

Nu în ultimul rând, Netflix vine şi cu câteva informaţii importante: 

- Jocurile vor fi automat în limba setată în profilului de Netflix. Dacă limba nu este încă disponibilă, jocurile vor fi în engleză

- Nu sunt disponibile în profilurile pentru copii. Dacă a fost configurat un cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să aibă acces la profilurile adulţilor, acelaşi cod PIN va fi necesar şi pentru accesul la jocuri. 

- Pentru unele dintre jocuri este nevoie de conexiune la internet, dar altele pot fi jucate offline

De asemenea, abonaţii vor putea să se joace pe mai multe dispozitive mobile folosind acelaşi cont. 

Un fost şef al Facebook şi Electronic Arts, la Netflix

În vara acestui an, Netflix l-a angajat pe Mike Verdu, cel care s-a ocupat de jocurile de pe Facebook. Înainte să se angajeze la Facebook, Verdu a fost şeful diviziei mobile de la Electronic Arts, după cum Paginademedia.ro a relatat atunci

Verdu este cel care coordonează integrarea jocurilor pe Netflix. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Amestecul nu e ok. Devine mult prea haotic. Puteau să facă o aplicatie separată care să se poata conecta prin conturile actuale.

Trimite un comentariu

sus