Skip to main content

Juriul Dancing on Ice, noul show al Antenei 1: Mihai şi Elwira Petre, printre nume

 
Juriul Dancing on Ice, noul show al Antenei 1: Mihai şi Elwira Petre, printre nume

Dancing on Ice, show-ul produs de Mona Segall, care debutează sătpămâna viitoare, pe 5 martie, la Antena 1 şi-a anunţat juriul. Cele nouă cupluri de concurenţi vor fi jurizate de Mihai şi Elwira Petre, Simona Pungă şi Cornel Gheorghe, anunţă Antena 1.

Publicitate

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu vor dansa pe gheaţă la Dancing on Ice: Vis în doi şi vor oferi dansuri memorabile alături de alţi nouă patinatori profesionişti. 

Mihai Petre:

„Sunt bucuros să încep un proiect unic in România, care pare imposibil ţinând cont de contextul ţării noastre. Întotdeauna însă, ceea ce pare imposibil şi devine realitate are şanse să fie cu adevărat memorabil. Va fi extrem de dificil şi de periculos pentru concurenţi. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări cât şi spectacol la superlativ.

Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări. Sunt bucuros şi în acelaşi timp nerăbdător să mă aşez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheaţă, sa rămân gură-cască şi să reuşesc sa jurizez obiectiv.”

Elwira Petre:

„Iubesc dansul şi orice formă de mişcare legată de el. Mă bucur să va anunţ că împreuna cu Mihai vom face parte din juriul acestui proiect special şi foarte dificil. Pantofii de dans, tocurile, balerinii, adidaşii sau patinele îţi pot da aripi sau te pot condamna la eşec. Nouă vedete curajoase s-au încălţat în patine, iar eu abia aştept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!”

Citeşte şi: Dansez pentru tine pe gheaţă. Noul show al Antenei 1 începe săptămâna viitoare

Cine sunt Simpna Pungă şi Cornel Gheorghe, juraţii din Dancing on Ice

Pe lângă Mihai şi Elwira Petre, cunoscuţi deja pentru colaborarea cu Antena 1, ceilalţi doi juraţi ai emisiunii vin din lumea patinajului artistic. 

Simona Pungă, antrenoare de patinaj artistic, a participat ca sportiv la competiţii europene şi internaţionale importante.

Aceasta va nota graţia, viteza, concentrarea şi tehnica cuplurilor de vedete.  

„Sunt foarte entuziasmată şi mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România. Ştiind câtă muncă şi câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această “frumoasă poveste”!”, spune Simona Pungă.

Cu un palmares olimpic şi competiţional puternic în domeniul patinajului artistic, participant al Jocurilor Olimpice, Cornel Gheorghe, în prezent antrenor, se alătură juriului Dancing on Ice: Vis în doi. 

„Este o plăcere, dar şi o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou şi pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum. Sunt dornic să începem şi să ducem la bun sfârşit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes!”.

Citeşte şi: FOTO. Cine sunt concurenţii noului show Dancing on Ice, de la Antena 1

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ichim Carmina Ichim Carmina
    Felicitări Antena 1 sunteți Nr 1 in Romania .
    Juriu , prezentatori , concurenți de calitate .
    Mulțumim
  • I I
    Iar mihai cu nevastă-sa, iar sau milogit la antena. Niște neica nimeni fără tabloid. Scârba de lingăii ăștia.
  • An An
    @ddd Nu se zice ca au devenit cunoscuti la Antena, ci cunoscut era faptul ca au mai colaborat cu Antena.... Pe Mihai Petre il stie toata lumea de la Dansez pt tine, pe cand era coregraf, apoi a fost in juriu... Apoi, avand acel hype de notorietate a fost preluat si in serialele de pe Acasa, si ulterior in juriul Romanii au talent... Apoi la Antena nu a facut succes la Dansez printre stele si restul de formate in care a jurizat, ci doar la Asia Express unde a concurat cu sotia si cu multi alti concurenti...
  • ice ice
    Ei bine ,acesta este chiar un juriu calumea
  • ddd ddd
    dacă Mihai Petre a devenit cunoscut în urma colaborării cu Antena 1 înseamnă că.... l-au băgat cu pilele lui până și în telenovele rolul principale cu Adela Popescu ca să îl facă ultra cunoscut și Ultra mediatizat Pro TV

Trimite un comentariu

sus