Skip to main content

Kanal D, programe speciale dedicate Zilei Naţionale. Selly şi Dorian Popa vin la Jocul Cuvintelor cu Dan Negru

 
Kanal D, programe speciale dedicate Zilei Naţionale. Selly şi Dorian Popa vin la Jocul Cuvintelor cu Dan Negru

Kanal D anunţă o serie de reportaje cu oameni de poveste în cadrul ştirilor Kanal D şi o ediţie specială a emisiunii „Jocul Cuvintelor cu Dan Negru”, pentru ziua de 1 decembrie.

Publicitate

Mai exact, emisiunea prezentată de Dan Negru de la ora 22:30 îi va avea ca invitaţi cinci concurenţi: Dorian Popa, Horia Moculescu, Daniela Condurache, Damian Drăghici şi Şelly.

„Provocarea intelectuală m-a adus aici (a Jocul cuvintelor cu Dan Negru n.red.). Eu verific mereu expresii, cuvinte pe dexonline.ro ca să am explicaţia, sinonimele, ca să ştiu dacă am folosit corect sau nu (o expresie, un cuvânt, n.red.)”, spune Dorian Popa despre participarea la emisiune.

Ce teme vor aborda reportajele „Neam Unit – Întoarce-te la rădăcini!"

Seria de reportaje ale Kanal D pentru 1 decembrie, denumită „Neam Unit – Întoarce-te la rădăcini!", va începe, la ora 09:00, cu discuţii despre, spun cei de la Kanal D, importanţa realizării de fapte bune „în fiecare zi”, „nu doar o dată pe an”, prin exemple diverse, de la „elevi sclipitori, care sădesc speranţă în viitor, voluntari care pun grijile altora pe primul loc”, până la „românii din diaspora, care trudesc cu dorinţa de a se întoarce, cândva, acasă, într-o Românie mai bună, mai fericită, mai sănătoasă”, potrivit televiziunii.

Ulterior, începând cu ora 12:00, reportajele vor prezenta cum sunt celebraţi românii de pretutindeni, cei care „duc numele României mai departe”, dar şi acei oameni „<<tezaur viu>>, „care se identifică total cu tradiţiile româneşti”.

Toate acestea vor fi încoronate începând cu jurnalul orei 19:00, atunci când principala temă abordată va fi cea a identităţii. Cât de important este factorul tradiţiilor şi obiceiurilor în formarea identităţii noastre individuale? „Fără obiceiuri, (un om) nu se va simţi nicăieri acasă”, precizează canalul TV. În cadrul programului, reporterii Kanal D vor prezenta povestea celor care se „zbat” să ducă ce e românesc pe mai departe, din diverse locuri ale ţării.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus