Skip to main content

„Lia - soţia soţului meu” se apropie de finalul poveştii. Diseară se va difuza ultimul episod din sezonul trei al serialului semnat de Ruxandra Ion

 
„Lia - soţia soţului meu” se apropie de finalul poveştii. Diseară se va difuza ultimul episod din sezonul trei al serialului semnat de Ruxandra Ion

Serialul Lia se apropie de finalul poveştii. În această seară, Antena 1 va difuza ultimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului Lia - soţia soţului meu, semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production.

Publicitate

Producţia romantică a debutat la Antena 1 în ianuarie 2023 şi îi are protagonişti pe Ana Bodea (Lia) şi Ştefan Floroaica (Petru), iar în rol secundar este actriţa Ioana Blaj.

Reprezentanţii postului anunţă că serialul se va întoarce în toamnă cu sezonul patru, care va fi şi ultimul al seriei.

Ruxandra Ion:

„Încă un proiect, încă doi ani în care s-a depus multă muncă şi s-a investit multă iubire, proiect care ne-a adus şi multe satisfacţii. Când am pornit la drum nici nu bănuiam cât de departe va ajunge acest serial... cum va schimba viaţa multora dintre cei implicaţi, iar asta e cea mai mare răsplată.

Faptul că Lia este mai mult decât un serial tv, este o poveste surprinzătoare de iubire, cu multe satisfacţii şi multe împliniri şi bucurii. Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă promit că finalul va depăşi toate aşteptările.”

FOTO. Imagini din ultimul episod al sezonului trei

Ana Bodea, protagonista serialului Lia:

Este cel mai surprinzător final de sezon de până acum, unul dramatic, încărcat cu emoţie şi suspans. Secvenţele filmate în aceste episoade au fost dificile pentru mine, din punct de vedere actoricesc.

Din nou, trebuie să menţionez cât de norocoasă sunt pentru că am o echipă minunată în jurul meu, o echipă cu oameni profesionişti şi talentaţi, care m-au ajutat pe parcursul secvenţelor dificile. Sunt sigură că nu vă aşteptaţi la acest final şi că după ce îl veţi urmări veţi fi cu atât mai nerăbdători pentru sezonul 4. Urmăriţi-ne, deoarece am pus multă emoţie şi multă iubire în acest final de sezon.”

 

La rândul lor, scenariştii proiectului, Bianca Mina şi Radu Grigore dezvăluie:

„Este foarte greu să ne luam <la revedere> de la nişte personaje aşa de dragi nouă, care au ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi.

O să ne fie dor de Lia şi Petru şi de iubirea lor. Dar, până atunci... vă invităm să urmăriţi ultimul capitol din această poveste... Pentru că dacă Petru şi Lia sunt meniţi să fie împreună... asta nu înseamnă că îşi vor găsi drumul unul spre celălalt aşa de uşor...”. 

Din distribuţia producţiei fac parte nume precum Ioana Blaj, Ilinca Goia. Doiniţa Oancea, Alexandru Ion, Oana Zara, Kira Hagi, Vlad Gherman, Carmen Ionescu, Bebe Cotimanis, Andrei Aradits.

„Lia” este bazată după formula turcească „Asla Vazgecmen” („Niciodată nu renunţ”, n.r.), difuzată şi la noi de postul TV Happy Channel.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus