Skip to main content

FOTO. Au început filmările pentru quiz-ul „Preţul cel bun”. Antena 1 a anunţat şi cuplul de prezentatori

 
FOTO. Au început filmările pentru quiz-ul „Preţul cel bun”. Antena 1 a anunţat şi cuplul de prezentatori

FOTO. Antena 1 a anunţat prezentatorii quiz show-ului pe care îl pregăteşte pentru grila de toamnă - „Preţul cel bun” (după formatul „The price is right”).

Publicitate

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu sunt cei doi prezentatori ai emisiunii. Postul Intact anunţă că au început filmările pentru această emisiune.

Formatul emisiunii „Preţul cel bun”

Participanţii concurează pentru a câştiga premii în bani şi produse, aproximând sau ghicind exact preţul unor produse prezentate.

Quiz show-ul foloseşte structura clasică a formatului, în care jucătorii ediţiei ce sunt selectaţi din public licitează preţul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă. Concurenţii trebuie să ghicească valoarea premiilor într-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câştiga bani sau obiecte valoroase.

Ce declară cei doi prezentatori

Andrei Ştefănescu: ”Filmăm chiar acum pentru Preţul cel bun, un format original, clasic, dar foarte frumos. E o emisiune în care oamenii câştigă şi sunt tot mai rare genul acesta de show-uri, în care toţi concurenţii au o şansă la premiu. Mă bucur că sunt alături de Liviu, avem o chimie foarte bună, ne ştim foarte bine, ne înţelegem din priviri. Când suntem împreună, atmosfera este garantată, hazul este garantat! Mă bucur că fac parte din acest proiect şi sunt convins că şi cei de acasă se vor bucura alături de noi.

Cred eu că cel mai important lucru este că îi vom face pe oameni să câştige şi îi vom ajuta să fie fericiţi. Văd un interes mare în jurul acestui show, deja ne-au trecut pragul oameni din toată ţara, care au venit până aici să se joace, să câştige şi să trăiască nişte momente frumoase.”

Liviu Vârciu: ”Nu am cum să nu mă distrez atunci când sunt alături de Andrei, nici nu ştiu cum ar fi să nu fim împreună într-un proiect! Partea cea mai frumoasă la Preţul cel bun este că facem oamenii fericiţi, ne distrăm şi se pleacă acasă cu premii. Sper ca telespectatorii să ne urmărească şi să se distreze alături de noi.”

Dan Negru, despre formatul emisiunii Preţul corect: „Nu-i un garant al succesului”

Dan Negru a oferit un interviu pentru Paginademedia.ro în luna aprilie. Printre altele, el a vorbit şi despre emisiunea „Preţul corect”. Spunea că a insistat pentru această emisiune - „Am avut nişte discuţii despre un Quiz cu Negru, cu oamenii din conducerea televiziunii la care lucrez de 21 de ani, în ianuarie. Da, unul dintre proiecte la care eu am insistat foarte mult, recunosc, era The price is right - Preţul Corect”.

Dar, spune el, „nu-i un garant al succesului”. 

„Îmi place proiectul ăsta, nu-i un secret. Sunt colegi din alte televiziuni care ştiu de insistenţa mea pe tot ce înseamnă Preţul Corect. De aici până la ce va fi să fie nu ştiu, habar nu am.

E un format mare, internaţional, dar nu-i un garant al succesului. Să nu îţi imaginezi că ceva mai e un garant al succesului”, a spus Dan Negru, pentru Paginademedia.ro.

VIDEO. Dan Negru despre formatul „The price is right”

Preţul corect, prima dată în România acum peste 20 de ani

Licenţa formatului a fost cumpărată pentru prima dată la noi în ţară de Pro TV. Emisiunea s-a numit „Preţul corect” şi s-a difuzat între decembrie 1997 şi martie 2000. Prezentatorii erau Stelian Nistor şi Constantin Cotimanis.

Kanal D a preluat show-ul pe care l-a difuzat doar într-un an - 2009. Cosmin Cernat prezenta „Spune-mi preţul”.

Emisiune cu 65 de ani în spate

La nivel mondial, emisiunea este cunoscută sub numele de „Price is right”, formatul internaţional fiind deţinut de casa de producţie Freemantle Media (sau Fremantle cum se numeşte în prezent).

Formatul „The price is right” a fost creat de Bob Stewart şi produs la început de Mark Goodson şi Bill Todman. Show-ul a debutat în 1956, în America.

Emisiunea este, de fapt, un concurs interactiv în care oamenii trebuie să ghicească preţul unor produse în cadrul unor probe.


FOTO. Au începtul filmările pentru emisiunea „Preţul cel bun” de la Antena 1

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Antena 1 anunţă show-urile din toamnă. Asia Express, X Factor, iUmor şi o emisiune de stand-up

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Va prezenta Dan Negru emisiunea Preţul Corect? - „Îmi place proiectul ăsta, nu-i un secret”, spune vedeta Antenei 1

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    O emisiune rezistă la televizor fie avân d audiență foarte bună, fie neavând un proiect concurent suficient de puternic - așa cum s-a întâmplat cu multe emisiuni de la PrimaTV.

    Formatul „Prețul ăla bun” este un succes la el acasă, iar în Moldova, ajutat chiar de Dan Negru, face scoruri bune.

    A fost implementat cu succes de ProTV când televiziunea comercială era la noi încă tânără, și ar fi rezistat mai mult dacă nu bătea la ușă alt format de concurs (cred că a fost înlocuit cu Jeopardy).

    Eu prevăd că primul sezon va fi sub așteptări, dar Antena 1 trebuie să aibă răbdare cu emisiunea și să o crească, să o mențină în grilă câteva sezoane!

    Apropo:
    „Ce spun românii” de la ProTV are deja 6 ani!
    Cine îi dădea atâția ani?
    Cel mai slab sezon al emisiunii a fost cumva chiar primul?
  • Dolly Dolly
    Aceasta emisiune va da CHICX ...Se filmează greu,mulți incompetenți în platou,totul acolo se mișcare ca melcul... de mizeria din jurul platourilor nici nu mai vorbrsc( este groaznica)
  • Mile Mile
    Stai linistit asta nu influențează
  • Iuli Iuli
    Antena1 nu are viziune. Aceleași personaje în toate emisiunile. Nu este de ajuns că iau folosit de N ori la Te cunosc de undeva?

    Emisiunea ar fi avut o șansă la locul 1-2 fără acești păcălici, dar prevăd un loc 3/4
  • Adelina Adelina
    Dan Negru sau vulpea si strugurii... c*** Caci el e un personaj total irelevant pentru anul de gratie 2021, dar voi pompati interviuri si pareri...
  • Mile Slugoi Mile Slugoi
    in america e in day time dar de 50 de ani sa faci acelasi e ceva tara bogata ha

    Tot audiente zero, nu postac ?
  • Mile Mile
    Nu prea trebuie să schimbăm postul ha
  • jk jk
    Pacat,emisiunea avea o sansa
  • mile mile
    in america e in day time dar de 50 de ani sa faci acelasi e ceva tara bogata ha

Trimite un comentariu

sus