Skip to main content

VIDEO. Serial Netflix filmat în România. Faţă în faţă, cadrele cu locurile în care s-a filmat Wednesday şi cum se văd în film

 
VIDEO. Serial Netflix filmat în România. Faţă în faţă, cadrele cu locurile în care s-a filmat Wednesday şi cum se văd în film

VIDEO. Unde s-a filmat serialul Wednesday în România? Producţia, regizată de Tim Burton, care tocmai a intrat pe Netflix, a fost făcută la noi în ţară. Unde? Cum arată în film? Un clip cu imaginile faţă în faţă, în articol.

Publicitate

Castelul Cantacuzino este chiar internatul Nevermore (locul principal al acţiunii), iar în multe cadre sunt imagini de la Universitatea Politehnică, de la Grădina Botanică sau de la Casa Monteoru

Imaginile în care Wednesday Addams îi pedepseşte pe hărţuitorii fratelui ei aruncându-le piranha în apă sunt filmate la bazinul de înot Dinamo. Cadrele exterioare, filmate în România sunt, în serial, Vermontul

Mai apar imagini de la Gara Regală din Sinaia, dar şi de la conacul Olga Greceanu, de lângă Bucureşti.

Înainte de clipul video, ce spune Tim Burton regizorul Wednesday:

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reuşit să găsim multe noi locaţii. Iar în studio, am avut spaţiul necesar pentru a crea platouri, aşa că a fost minunat că am putut face acest lucru.

Am avut spaţiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim oraşul Jericho. Este ca şi cum decorurile ar prinde viaţă, iar asta susţine întreaga atmosferă a serialului”.

Tim Burton are în portofoliu producţii precum Beetlejuice, Batman (cu Michael Keaton), Edward Mâini-de-Foarfecă, Batman Returns, The nighmare before Christmas, Mars Attacks, Planeta maimuţelor, Charlie şi fabrica de ciocolată (Johnny Depp), Dumbo şi multe altele.

Cele opt epsioade ale serialului sunt disponibile pe Netflix.

VIDEO. Unde s-a filmat serialul Netflix Wednesday în România

GALERIE FOTO. Unde s-a filmat Wednesday în România

Cine joacă în serial? Un român este "Thing" - celebra mână din Addams

Rolul principal în serial e jucat de Jenna Ortega, iar producţia mai aduce nume cunoscute, precum Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luiz Guzman (Gomez Addams) şi Christina Ricci (Marilyn Thornhill).

Mâna din serial - "Thing" este a unui român. Este vorba de Victor Dorobanţu.

Jenna Ortega, actriţa care o joacă pe Wednesday Addams:

"Acţiunea din serialul Wednesday începe cu momentul în care Wednesday este exmatriculată şi se duce să viziteze vechea şcoală cu internat la care au mers şi Gomez şi Morticia, Academia Nevermore. Este o şcoală pentru toate creaturile rare care au anumite abilităţi speciale sau pentru persoane care sunt doar un pic altfel decât ceilalţi.

Apoi, o vedem pe Wednesday căutându-şi drumul în această nouă şcoală şi creându-şi noi relaţii, complet diferite de cele întâlnite până atunci. Ea îşi doreşte să devină detectivă şi scriitoare şi, la Nevermore, descoperă un mister care o captivează.

De-a lungul întregului sezon, caută să dezlege acel mister”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Da,episodul special din Las Fierbinți de 1 decembrie nu va fi pe Voyo înainte.
  • Marian Marian
    Sabina stiam , multumesc frumos ,vad ca au schimbat promo-ul din Las Fierbinti si e nou asa pare si nu va fi cu o saptamana inainte pe VOYO
  • Sabina Sabina
    Marian ,pe 30 noiembrie este ultima ediție din Visuri la cheie ,pe 12 decembrie este ultimul episod din primul sezon al serialului Clanul.
  • Marian Marian
    Sabina multumesc frumos , nu stiu ce sa zic a mai fost si saptamana trecuta daca nu ma insel un episod vechi din promo ce se da pe tv sunt episoade vechi , , iar daca da pe 1 decembrie nou nu te apuci sa-l dai cu o saptamana inainte , sper sa ai dreptate dar dupa cum vad eu din promo sunt vechi mai ales ca este finala chefi la cutite
  • Sabina Sabina
    Marian, aseară a fost o eroare de sistem .Pe Voyo sunt postate episoadele noi.De 1 decembrie și de Crăciun sper să fie episoade noi.
  • abc+ abc+
    @Dragos, de acord. Mai bine aud vocile originale decât cele românești.
    De curând am văzut un promo cu serialul Adela dublat în spaniolă, parcă avea alt farmec serialul, ceva mai captivant.
  • Telespectator Telespectator
    Offtopic. Pro Tv ar fi cumpărat studiourile din Ștefănești, locul de unde se transmit emisiunile de ceva ani încoace.
  • Dragos Dragos
    @Eugen, mie mi se pare ca e mai corect subtitrat. Asta ne mai trebuie acum, sa auzim un actor american sau de alta natie ca "vorbeste" in romana. Nu e suficient ca-l auzim in maghiara, italiana sau germana? Scuze, dar prefer vocile originalilor. A incercat Pro-ul acum multi ani cu un film si au lasat-o balta cand au vazut ca nu are succes la noi. Avem, in schimb, desene animate dublate. S-a dus tot farmecul cand am vazut Cartea Junglei dublat in romana.
  • Eugen Eugen
    Un serial filmat in România dar nedublat in romană! Felicitări suntem bătaia de joc a lumii in orice țara dezvoltat filmele sunt dublate numai in România sunt subtitrate ca costa mult mai ieftin aproape gratis subtitrarea!
  • CH+ CH+
    În serial joacă și George Burcea din ce am citit pe TV Mania.

Trimite un comentariu

sus