Skip to main content

Maia Mălăncuş se face „Roşu Aprins”. Câştigătoarea de la “Vocea României Junior” dă voce eroinei din animaţie

 
Maia Mălăncuş se face „Roşu Aprins”. Câştigătoarea de la “Vocea României Junior” dă voce eroinei din animaţie

Filmul „Roşu Aprins”, produs de Disney şi Pixar, aduce în prim-plan două voci româneşti: actriţa Tania Popa şi Maia Mălăncuş, marea câştigătoare a show-ului “Vocea României Junior”.

Publicitate

„Roşu Aprins” va avea premiera în România pe 11 martie

Noua peliculă spune povestea adolescentei Mei care trebuie să facă faţă provocărilor traiului cu mama ei, Ming, la o vârstă ce poate fi complicată. Mai ales că, atunci când nu îşi poate gestiona emoţiile, Mei se preschimbă  într-un panda roşu uriaş.

Cântăreaţă de muzică pop, Maia Mălăncuş, dă voce tinerei de 13 ani, Mei Lee, iar actriţa Tania Popa animă vocea bunicii sale, care e alături de nepoată către drumul spre autocontrol şi autodescoperirea valorilor.

Maia Mălăncuş s-a făcut remarcată pe scenă de mică. Tănăra care are acum 14 ani, tot la vârsta adolescenţei, a lansat deja câteva hituri precum “Vreau să zbor (cu ADDA)”, “Noi nu plecăm de aici” , “Îţi place şi ţie (cu Ioana Ignat)”. La 9 ani a câştigat marele trofeu al primului sezon  “Vocea României Junior”, însă tănâra a participat şi la alte emisiuni, “X Factor” şi “Next Star”.

Şi actriţa Tania Popa a impresionat prin rolurile jucate nu doar pe marile scene de teatru, ci şi publicul din faţa micilor ecrane. Aceasta a jucat în serialul de televiziune “Tanti Florica” şi a participat la show-urile “Te cunosc de undeva” şi “Ferma vedetelor”.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mark mark
    E încă o dovadă că la „concursurile” de talente câștigă cine e din gașca care trebuie. Nu a lansat niciun hit, nu mai dați copy/paste la orice scrie în comunicatele trimise, eventual mai verificați și din alte surse.

Trimite un comentariu

sus