Skip to main content

Comentatorul TVR Marian Olaianos, cercetat disciplinar. Motivul? Este acuzat ca şi-a bruscat o colegă

 
Sursa foto: Marian Olaianos, Facebook
Sursa foto: Marian Olaianos, Facebook

Marian Olaianos, comentator de sport de la TVR, este acuzat ca a bruscat o colegă, notează gsp.ro

Publicitate

Mai exact, Marian Olaianos este acuzat de colega lui Nadine Vlădescu că ar fi bruscat-o. De asemenea angajată TVR, Nadine Vlădescu susţine că a fost lovită şi şi-a scos un certificat medico-legal, după ce a depus o plângere la conducerea TVR-ului.

Ziarul Gazeta Sporturilor a discutat cu câţiva dintre colegii comentatorului, iar aceştia susţin că jurnalistul Marian Olaianos ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a Televiziunii Române un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărţuit sexual de colega lui Nadine Vlădescu.

Mesaje primite pe WhatsApp de Olăianos au declanşat scandalul:

La dosar s-ar regăsi mai multe mesaje de pe WhatsApp, mai scrie Gazeta Sporturilor, mesaje cu conotaţii sexuale pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa Nadine Vlădescu (angajată la Secţia Cultural).

"Se pare că, deranjat de insistenţele acesteia, Marian ar fi cedat nervos şi la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice", au povestit surse din interiorul TVR-ului pentru jurnaliştii GSP.

Ce se poate întâmpla cu deplasarea în Qatar?

Campionatul Mondial de Fotbal va fi difuzat în exclusivitate la Televiunea Română, iar unul dintre comentatorii desemnaţi este şi jurnalistul Marian Olaianos.

În acest sens, Dan Turturică, directorul general al TVR a solicitat demararea unei anchete. Dacă informaţiile susţinute de Nadine Vlădescu se vor confirma, Dan Turturică vrea ca Olaianos să fie scos din echipa pe care postul public o va deplasa la Qatar.

Marian Olaianos şi-a luat concediu medical:

Până la finalizarea anchetei, comentatorul şi-a luat concediu medical şi ulterior va afla daca va mai merge în deplasarea din Qatar. 

Cazul va fi discutat luni într-o şedinţă a Comisiei de Disciplină, iar daca Marian Olaianos va fi considerat în culpă, acesta riscă excluderea din CM, dar şi desfacerea contractului de muncă, au transmis sursele din TVR pentru Gazeta Sporturilor.

Materialul de pe Gazeta Sporturilor poate fi citit integral aici.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus