Skip to main content

După zece ani de Digi24, Marius Pancu pleacă. Realizatorul trece la un post generalist

 
Marius Pancu - Foto | Facebook
Marius Pancu - Foto | Facebook

PLECARE. Prezentatorul Marius Pancu se desparte de Digi24, după zece ani. Se alătură echipei Observator, de la Antena 1.

Publicitate

Anunţul plecării de la postul de ştiri a fost făcut chiar de Pancu, pe contul de Facebook, aseară. 

„Ne revedem curand in echipa Observator”, a scris printre altele. 

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Pancu a declarat că „Momentan nu se ştie ce jurnal voi prezenta. Vom stabili detaliile când o să ajung acolo”

Aseară a fost pentru ultima dată la pupitrul ştirilor de seară, de la Digi. Totodată, duminică va prezenta ultima „Ediţie Specială”, după cum a menţionat pe Facebook şi a reiterat pentru Paginademedia.ro. 

„Dragilor, azi ne vedem la ultima editie „Stirile Serii", iar duminica la ultima „Editie Speciala" la Digi24. Nu vreau sa devin emotional, dar va multumesc ca ati fost cu mine in astia 10 ani... de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41 cu Andreea Georgescu si Anca Dumitrescu)”, a scris Marius Pancu. 

A precizat, în aceeaşi postare, că „nu e nimic picant la mijlloc”

Marius Pancu a lucrat în ultimii zece ani la Digi24 (unde a început în toamna lui 2011), iar înainte a trecut pe la TVR (2008-2009) şi Prima TV (2009-2011), conform contului de LinkedIn. 

În ultimii ani, la Digi24 a acoperit tronsonul de seară, după ora 22:00. 

Postarea lui Marius Pancu via Facebook

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • left-tzoi left-tzoi
    nu era doar prezentator/prompterist.. Tin minte cand, intr'o legatura telefonica cu Firea, mai mai s'o intrebe de ce poarta tocuri si nu sandale.. Avea niste iesiri aiurea..un leftzoi
  • cristina danescu cristina danescu
    Păcat si pentru Digi, pentru că nu a reușit să păstreze un profesionist, și mare păcat și pentru el , că a ales troaca! Că ,poate , un diferend major l-ar fi împins să plece, este păcatul Digi! Dar , să fii atât de maleabil, încât să prestezi oriunde, renunțând la verticalitate, renunțând la principiile, pe care le-ai fi avut , și nu le-ai fi promovat ca ordin de lucru , este atât de trist si de dezamăgitor încât șterge cu buretele tot ce a fost înalt până acum... Un alt tânăr învins de sistem... Probabil că si Digi a pus umărul la asta!
  • Parvanescu Violeta Parvanescu Violeta
    Dl.Pancu,un profesionist care a progresat enorm!Era singurul care stie o engleza de inalta clasa!Succes !Aveti viata inainte!
  • Carmen Carmen
    Un profesionist.Felicitari!
  • didi didi
    de fiecare data cand aparea la televizor ma uitam uimit la nodul lui de la cravata... nu inteleg nici acum cum putea sa il miste in timp ce vorbea... pur si simplu, ii juca marul lui adam pe sub nod si cravata ii dansa pe gat. e singurul lucru pe care l-am retinut de la pancu.
  • proantena1 proantena1
    toti cei care au comentat aici,sunt foarte slabi pregatiti :)))
  • Dan Dan
    La Antena? Putea mai mult!
  • Alexandru Adrian Alexandru Adrian
    Ce este curios nu este impresia pe care o lasă celor care au comentat mai sus, despre acest prezentator TV, ci canalul de televiziune, la care a ales să meargă, și despre care se știu că li se impun norme de atitudine politică, conformă cu cea a patronului, D.Voiculescu.
    Nu cred că va rezista la "Antena 1" zece ani!
  • Răducu Răducu
    In sfârșit a plecat ginerică cu șervețel la piept cu aerele lui de mare prezentator TV cu mâinile încârligate... a plecat la Obositor așa să i bată știrile ProTV și mai bine la audiență
  • geo geo
    Prezentatorii sunt, de fapt, cititori de promptere. Dacă o fac bine și arată și mai bine pe sticlă sunt niște vedete. Moderatorii de emisiuni , de cele mai multe ori, urmaresc ”coordonatele” și adreseaza intrebarile care le sunt pregatite de catre realizatorii si producatorii emisiunii. Cat despre Mariusica, sa fie el sanatos si sa aiba succes pe unde va merge !!!!
  • Din redactie Din redactie
    Omul a demolat cu eleganta de metronom tot ce a prins: ministrul educatiei, prefectul demis dupa ce a dat de Pancu la TV, Vilceanu, Ponta, diaconu-wanna be presedinte, ambasadorul mossadutz. N-a iertat nimic, asa cum se face. Abia asteptam sa vedem si noi pe cine mai are invitat sa vedem ce iese, ca iesea mereu ca afara. Acu' am ramas cu Prelipceanu a carui realizare e ca poate sa vorbeasca o ora despre cum se fac micii, pe niuz alert, noaptea mintii. Sa-i mearga bine, o colega.
  • Radu Radu
    Pagubă'n ciuperci.
    Mă bucur că nu-l mai văd cu atitudinea aia lui... Era îngrozitor de enervant cum își ținea mereu crengile (degetele) în fața camerei...
    Și mai sunt și alte aspecte neplăcute privind abordarea temelor prezentate...
  • Leo Leo
    Ce sa faca omul, avansează la cel mai tare post din Romania.Dar vulpea care nu ajunge la miere spune ca i amara.Vai capul vostru.
  • andipanda andipanda
    Pacat si totodata urat.Cum ma, la antene?
  • Cos Cos
    S a ales praful de digi, a plecat si inca pleaca toti profesionistii. Slab pregatitul Prelipceanu a distrus tot digi

Trimite un comentariu

sus