Skip to main content

Meci pentru pace, în Săptămâna Mare, la Prima TV. Cu ce echipă din România joacă Dinamo Kiev

 
În România se joacă miercuri, 20 aprilie, un meci pentru pace. Foto: Mateusz Kostrzewa, Legia.com via Facebook/FC Dynamo Kyiv
În România se joacă miercuri, 20 aprilie, un meci pentru pace. Foto: Mateusz Kostrzewa, Legia.com via Facebook/FC Dynamo Kyiv

Prima TV transmite, în Săptămâna Mare, un meci de fotbal pentru pace. Iar încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Publicitate

Campioana României şi campioana Ucrainei se întâlnesc într-o partidă amicală care va avea loc în ţara noastră, anunţă postul tv.

Meciul pentru pace se joacă în România, între CFR Cluj şi Dinamo Kiev, miercuri, 20 aprilie, de la ora 21.30. Acesta face parte într-un turneu european,  în care Dinamo Kiev a jucat anterior si la Varşovia. 


 
„Elevii lui Dan Petrescu primesc echipa de Champions League a lui Mircea Lucescu. Vor fi în direct 90 de minute de sport, fair play şi prietenie“, se mai arată într-un comunicat al postului de televiziune.

În avanpremiera partidei, pe Arena din Cluj va avea loc un spectacolul de sunet şi lumină, iar câştigatoarea Eurovision, Ruslana, si Adela Todoran vor interpreta melodia Imagine a lui John Lennon. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    nici Tomsa nu o sa se uite. la ce audiente are Prima daca face 0.2 rtg o sa fie o minune de Paste. asa dezastru nu a fost la Prima tv NICIODATA. esti pe drumul cel bun Tomsa, sigur vrei sa o inchizi.

Trimite un comentariu

sus