Skip to main content

Doi concurenţi la Vocea României, melodie dedicată refugiaţilor. Se pot face donaţii direct pe YouTube

 
Andy Horjea şi Monica Odagiu. Sursa foto: Monica Odagiu (Facebook)
Andy Horjea şi Monica Odagiu. Sursa foto: Monica Odagiu (Facebook)

Doi artişti români au compus, într-o noapte, o melodie pentru refugiaţii ucraineni. Piesa poate facilita donaţii direct pe YouTube. Cei doi sunt foşti concurenţi la show-ul Vocea României.

Publicitate

Monica Odagiu şi Andy Horjea sunt cei doi autori ai piesei „Nu mai e timp să fim“. Versurile au fost compuse în câteva ore şi la fel de rapid a fost pregătit şi un videoclip care a fost postat pe YouTube acum trei zile. Până acum a strâns peste 13.000 de vizualizări.

În descrierea clipului de pe YouTube există un link prin care se pot dona bani pentru refugiaţii din Ucraina.

„Piesa vorbeşte despre importanţa iubirii în lume, despre bunătate şi despre cum noi ne-am dori să existe un loc unde “nimeni n-are vină”.

Am compus-o într-o noapte, împreună cu Andy Horjea, pentru că am simţit să ne exprimăm supărările şi temerile aşa cum ştim cel mai bine, prin muzică, iar apoi, alături de Fundaţia Metropolis am găsit o modalitate activă prin care putem ajuta“, a explicat Monica Odagiu pe pagina ei de Facebook.

„Cu toţii suntem afectaţi şi îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă acum în lume şi cred că în acest moment este foarte important să rămânem uniţi şi să încercăm să ajutăm cum putem“, au postat autorii piesei în descrierea videoclipului.

Fundaţia Metropolis, partener în această campanie, a pus până la începutul lunii martie 250 de refugiaţi la adăpost, potrivit informaţiilor organizaţiei. 

Monica Odagiu are 26 de ani şi a devenit cunoscută publicului român după ce a colaborat cu Dan Bittman pentru melodia „Stau cu picioarele în apă rece”, în vara anului 2016. Ea a mai jucat în serialele Lala Band şi Pariu cu viaţa. De asemenea, a participat şi la „Vocea României” în 2012.

Şi Andy Horjea a participat la „Vocea României” şi a fost finalist la etapa naţională a concursului Eurovision 2015, potrivit letsrock.ro.

„Dacă lumea se termină aici
Hai vino, vino cu mine
Să mergem mai departe
Unde nimeni n-are vină“, ne îndeamnă cei doi artişti, în versurile lor:

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus