Skip to main content

Metropolitan Life lansează seria de podcast-uri "Să vorbim despre protecţie". Cu Raluca Anton

 
Raluca Anton, Doctor în Psihologie
Sursa foto: Raluca Anton, Facebook
Raluca Anton, Doctor în Psihologie Sursa foto: Raluca Anton, Facebook

Metropolitan Life (companie de servicii financiare) lansează o serie de podcast-uri care urmăreşte felul în care românii definesc protecţia şi cum se poate construi un ecosistem de protecţie potrivit. Să vorbim despre protecţie este o campanie realizată de Metropolitan Life, un demers nou pe piaţa asigurărilor de viaţă din România.

Publicitate

Să vorbim despre protecţie - o serie de podcast-uri care prezintă perspectiva românilor în contextul actual. Această serie de podcast-uri este realizată împreună cu Raluca Anton, Doctor în Psihologie (autoarea cărţii Terapie 1 la 1 cu sinele tău), dar vor fi şi consultanţi financiari în asigurări de viaţă.

Alexandra Sava, Cluster Head of Marketing Metropolitan Life România

"Ideea campaniei Să vorbim despre protecţie a luat naştere din dorinţa Metropolitan Life de a fi constant aproape de oameni, de a le asculta perspectiva şi răspunde nevoilor.

Cu acest demers, punem în prim-plan ideea de siguranţă şi ce simt românii legat de protecţia lor şi a celor dragi, din perspectivă psihologică, oferindu-le soluţii concrete, utile atât din punct de vedere emoţional, cât şi raţional."

Simona Suman, MRM, Executive Creative Director, MRM Worldwide România:

"De cele mai multe ori, atunci când gândim campanii de comunicare, ne punem în locul consumatorului şi încercăm să gândim mesaje cu care s-ar putea identifica.

De data aceasta, însă, împreună cu Metropolitan Life, ne-am propus să căutam insighturile exact în rândul oamenilor, dar şi să venim cu un conţinut valoros care să răspundă întrebărilor, grijilor sau planurilor lor de viitor."

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus