Skip to main content

Mihaela Pripici a câştigat finala iUmor, sezonul 14: "Sunt încă în stare de şoc, nu realizez că e real ce s-a întâmplat"

 
Mihaela Pripici a câştigat finala iUmor, sezonul 14: "Sunt încă în stare de şoc, nu realizez că e real ce s-a întâmplat"

Mihaela Pripici a câştigat iUmor, sezonul cu numărul 14, care a fost difuzat aseară, la Antena 1. Mihaela a intrat la votul publicului alături de finaliştii The Free Tenors, Paul Szabo, Teodora Nedelcu, Elena Voineag, trupa Duo Olé şi grupul Pe Cap, format din mai mulţi comedianţi de peste Prut.

Publicitate

Concurenta a câştigat trofeul show-ului şi premiul în valoare de 20.000 de euro.

Mihaela Pripici:

"Sunt încă în stare de şoc, nu realizez că e real ce s-a întâmplat. A fost un moment epic în care au fost alături de mine cei mai importanţi oameni din viaţa mea: părinţii mei, sora mea, Alina şi Adi – a doua mea famile – şi câţiva prieteni pe videocall.

O parte din bani o voi dona, iar pe restul, cel mai probabil, o să-i pun deoparte ca să îmi iau un apartament departe de Chiajna."

Nelu Cortea:

"A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure şi a dat totul cap-coadă brici."

Cătălin Bordea:

"Mie mi-a venit să plâng, jur! A fost prima oară în emisiunea asta când mi-a venit să plâng. Mi s-a rupt sufletul. Este imaginea vulnerabilităţii la fetiţa asta şi este atât de bună."

Câştigătorul sezonului trecut a fost Remus Iosub.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus