Skip to main content

Mircea Bravo filmează o nouă comedie, în Grecia. Personaje principale: o fostă câştigătoare iUmor şi un jurat iUmor

 
Mircea Bravo filmează o nouă comedie, în Grecia. Personaje principale: o fostă câştigătoare iUmor şi un jurat iUmor

Vloggerul şi actorul Mircea Bravo pregăteşte un nou film de comedie. Producţie se numeşte Moartea în vacanţă, un roadtrip de comedie pentru care filmările au loc în Grecia, Bulgaria şi România. 

Publicitate

În noul lungmetraj, rolurile principale vor fi jucate de Mircea Bravo, Maria Popovici (comediantă şi câştigătoare iUmor, sezonul doi) şi Costel Bojog (jurat iUmor).

Ce prezintă comedia?

Filmul se concentrează pe trei personaje: Mihăiţă, Adrian şi Patricia, care se luptă să intre în graţiile Rodicăi, o bătrână singură şi bogată (Mihaela Deceanu) în speranţa că-i vor moşteni averea.

Regia îi aparţine lui Cristian Ilişuan, imaginea e semnată de Andrei Băltăreţu, iar scenariul este scris de echipa responsabilă şi pentru primele două lungmetraje: Cristi Ilişuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereştiuc, cărora li s-a alăturat stand-up comediantul Sergiu Floroaia.

Moartea în vacanţă va avea premiera în cinematografe în 2024. 

Cristian Ilişuan, regizor: 

"Săli de cinema pline în toată ţara şi hohote de râs pe tot parcursul filmului, asta îmi doresc de la următoarea noastră comedie, Moartea în vacanţă, un road trip care sper să rămână peste ani o comedie emblematică în cinematografia românească."

Mircea Bravo se află la cel de-al treilea film, prima producţie de debut fiind Mirciulică, urmând ca în această toamnă să apără în cinematografe Nuntă pe bani

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus