Skip to main content

Mircea Bravo lansează filmul Nuntă pe bani. Când îl vom vedea în cinematografe?

 
Mircea Bravo lansează filmul Nuntă pe bani. Când îl vom vedea în cinematografe?

Mircea Bravo lansează cel de-al doilea film al său, intitulat Nuntă pe bani. La un an de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, vloggerul lansează o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilişuan.

Publicitate

Noua producţie marca Bravo Films va avea premiera în cinematografe pe 10 octombrie.

Mircea Popa alias Mircea Bravo este şi actor în rolul principal, şi scenarist, şi producător al acestui film.

Mircea Bravo, în culisele filmărilor „Nuntă pe bani” 

 

Mircea Bravo a povestit pe canalul său de YouTube când şi cum a început pasiunea sa pentru actorie şi filmări.

Mircea Bravo: „Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (aşa-zisele farse). Am fost prin toată ţara, am filmat în Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Târgu-Mureş, Alba-Iulia, Zalău, Bistriţa, în principiu peste tot.”

Mircea Bravo: „După un an, lumea a început să mă recunoască şi nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietăţii într-un avantaj.

Mircea Bravo: „Astfel, am început să călătorim şi să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franţa, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeţi, dar şi să vă oferim informaţii valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Ştiu că v-aţi prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinaţii, festivaluri, lucruri interesante.”

Povestea din film

Nuntă pe bani îl are ca personaj principal pe Mircea (interpretat de Mircea Bravo), un tânăr care urăşte nunţile şi care nu se fereşte să facă public acest lucru.

Din cauza unor decizii greşite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluţie pentru Mircea rămâne propria nuntă. 

Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, naşi şi invitaţi, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

Alături de Mircea vor fi Alexandra (Alexandra Spătărelu) şi Bunica din Chinteni (interpretată de tanti Lenuţa din Chinteni).

Mircea Popa (alias Mircea Popa):

„Nuntă pe bani este o producţie mult mai mare, căreia i-am acordat mai mult timp de pregătire şi pentru care am lucrat alături de mulţi oameni cu experienţă în industria de film. Reacţia publicului care a venit în număr atât de mare la prima noastră comedie ne-a motivat să mergem mai departe şi să să facem un nou film pentru spectatorii noştri.

Suntem siguri că atunci când iubeşti ceea ce faci şi crezi în poveste, transmiţi mai departe de ecran această energie. La noi la filmări a fost multă bună dispoziţie cu toate că s-a muncit foarte intens. Sunteţi aşadar invitaţi cu toţii la cinema, din 10 octombrie, la cea mai mare nuntă din România.”

Filmările au durat 23 de zile şi au avut loc în vara anului trecut. Imaginea e semnată de Andrei Băltăreţu, sunetul de Daniel Soare şi scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparţine echipei creative din care fac parte Cristi Ilişuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui şi Andrei Vereştiuc.

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus