Skip to main content

Luna şi filmul românesc pe Netflix. Mirciulică, cel mai urmărit pe platforma de streaming

 
Luna şi filmul românesc pe Netflix. Mirciulică, cel mai urmărit pe platforma de streaming

Românul a prins gustul filmelor româneşti. Trei filme româneşti au fost pe primul loc în topul celor mai urmărite producţii de pe Netflix, în România.

Publicitate

După Teambuilding şi Nunţi, botezuri, înmormântări, filmul românesc de luna aceasta vine de la Cluj. Este vorba despre Mirciulică, un film realizat de cunoscutul vlogger român Mircea Bravo, lansat în cinematografe în octombrie 2022. 

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la Bucureşti şi este nevoit să se întoarcă acasă şi să locuiască cu părinţii lui. Forţat de împrejurări, se angajează la un baron local care deţine o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soţia şefului, potrivit Cinemagia

Trailerul filmului Mirciulică, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miluta Miluta
    Nu se mai prezintă rating, de când a scăzut survivor , nu mai puteți sa ii apreciați, se supăra cei de la post

    Pai nu se mai prezinta rating, de cand a scazut Umor Sec, Americanii Zero, Lia Zero. Nu mai puteți sa ii apreciați, se supăra cei de la post.
  • Miluta Miluta
    felicitari america express , putine tari se pot bucura de asemenea emisiuni

    Batut de Talentosi. Ha ha ha ! Putine tari se pot bucura de asemenea emisiuni.
  • Miluta Miluta
    survivor preferat de pensionari asta e nivelul pesedist al postului

    Ce visezi ? Ce aberezi postac ? Marinica Factorati Accesati Lia Addelinari preferat de pensionari asta e nivelul pesedist al postului.
  • Valentin Valentin
    De la bun început am susținut filmele Românești!
  • Ion Ion
    De ceva vreme pe Pagina de media sunt din ce in ce mai putine articole la care se poate comenta.
    Stie cineva de ce? Sau care sunt criteriile de selectie pentru comment vs. no-comment? Multumesc!
  • Mile Mile
    Nu se mai prezintă rating, de când a scăzut survivor , nu mai puteți sa ii apreciați, se supăra cei de la post
  • mile mile
    felicitari america express , putine tari se pot bucura de asemenea emisiuni
  • mile mile
    survivor preferat de pensionari asta e nivelul pesedist al postului
  • MileCelBatran MileCelBatran
    Leo, dincolo de trivialitati, eu zic ca e bine ca cinematografia noastra s-a dezmortit. Ca mai avem destul pana vom avea si filme de calitate, e alta poveste.
  • Leo Leo
    Si eu care credeam ca "le-am vazut pe toate"...
    Am avut ceva timp impresia ca Miami Bici, Sfoara, TeamBulding, 5gang, etc...sunt cele mai abjecte, infantile si oropsite tentative de filme 'made in Romania'...dar, m-am inselat. Mai este unul la fel de prost sau, parca putin si (doar putin) mai prost decat cele enumerate mai sus, <Mirciulica>!

    Nu cred ca mi-am regretat viata mai rau decat privind aceste mizerii de 2 ***, create pentru publicul tik-tok si youtube.

    Mirciulica un alt produs demn de "tresh"! Si o alta problema .... mai dar toti, chiar toti explodatii astia de se viseaza producatori, regizori, actori de filme au impresia ca e "cool" sa o dai in cuvinte triviale, obscene? Filmele lor sunt de nivelul obscenitatilor utilizate, adica niste *** ...***...***

    Asta e noul val in arta cinematografica
  • Emil Popescu Emil Popescu
    Un produs în care vedem diferența între personaje prin jocul profesionist de actor și stangacia unui om fără pregătire scenică. Personajul principal duce lipsa de credibilitate, este izolat în comparație cu jocul celor din jur, nu reușește să se integreze într-un flow cursiv și să ridice rolul acolo unde ar fi trebuit. Mizascenele chiar dacă s-au lipit cât de cât nu au reușit să creeze forța unei comedii. Poate ar fi trebuit prin regie să imprime mai multă acțiune lui Mirciulica și să îl integreze într-o maniera si volum de joc și gag mai puternic. Din păcate îl asemăn cu o colectare a episoadelor de pe YouTube și nu îl pot numi film chiar dacă mama, tatăl și încă câteva personaje au jucat perfect. Imaginea a fost liniara fără a mă trimite într-o anumită stare. Sper ca următorul film a celor de la Bravo Film să acorde mai multă atenție integrării personajelor și să determine printr-un joc asumat credibilitate și atenție.

Trimite un comentariu

sus