Skip to main content

VIDEO. Mireasa ajunge la final de sezon, iar Antena 1 aduce un serial cu români adaptat după un format mexican

 
VIDEO. Mireasa ajunge la final de sezon, iar Antena 1 aduce un serial cu români adaptat după un format mexican

VIDEO. Un nou serial se vede la Antena 1, luna viitoare. Vine în locul show-ului Mireasa, care ajunge la final de sezon. 

Publicitate

Se numeşte „Poveşti de familie” şi va avea premiera luni, 2 august, de la ora 14:00. 

Vine la o zi după finala sezonului trei din Mireasa, care va fi difuzată pe 1 august. De notat că serialul va fi la TV doar în luna august, cât va exista o pauză scurtă de Mireasa. Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea prezentată de Simona Gherghe va reveni cu sezonul patru la finalul lunii august. 

Bazat pe formatul mexican „La Rosa de Guadalupe”, „Poveşti de familie” este o serie cu români „despre familia şi societatea contemporană”, spun oficialii postului. 

Fiecare episod difuzat de luni până vineri.

„Abordează problema bullying-ul, violenţa domestică, diferenţele sociale şi efectele migraţiei”, notează tot oficialii postului Intact. 

VIDEO. Poveşti de Familie - Promo

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • B.A.M, din contră. "Mireasa" Sezonul 3 a avut record de audientă. Emisiunea a fost lider de audientă 5 din 6 emisii pe săptămână, pe când "Acces Direct" doar o emisie sau 2 din 5... Oricum, nu cred că vor scoate din grilă cum se aude. Doar ca va fi o oră pe zi, de la 17.00-18.00. Iar de la 18.00 "Pretul Cel Bun". :)
 • Mă refer când acces intra in vacanta

  Si cu Acces si cu tampenia asta, tot pe locul 2 comercial e Antenuta vara asta. Hi hi !
 • Postac est a e original din mexic ha

  Unde original postacule ? Ca asa zice Antenuta ? La fel au zis si de Fructul Pornit. Dar au fost dati in judecata de niste ***. Ha ha !
 • Mile, de ce ar trebui ca această serie să înlocuiască "Acces Direct", în contextul în care ea performează cu mult mai bine decât "Mireasa"?????
  Mirela Vaida reușește cu această emisiune să fie pe primul loc, spre deosebire de Simona Ghrghe (a nu se supăra dacă citește). Ar fi complet ILOGIC ca Antena 1 să se descotorosească de "Acces Direct"!!!!! Pentru mine ar fi o surpriza dacă NU va înlocui permanent emisiunea "Miresa" această serie!!!!! Cu modele de succes și de BUN GUST precum "Mireasă pentru fiul meu" sau chiar "Noră pentru fiul meu" (de pe Kanal D pentru cei care nu au uitat începuturile postului), Antena 1 a distrus UN FORMAT DE SUCCES, luându-i fața Kanal D-ului care se chinuie și el să distrugă formatul prin intermediul emisiunii de cocalari "Puterea Dragostei"!!! Mare mi-ar fi mirarea ca emisiunea să continue din toamnă... Mai ales în contextul în care s-au cheltuit bani frumoși pe regie și actori profesioniști pentru această "Poveste de familie" și să nu-l dea în reluare la nesfârșit... Ar fi chiar ciudat să facă asta DOAR PENTRU O SINGURĂ LUNĂ, neîmprumutând conceptul de la PRO TV (din Lecții de viață, nu că ar fi primul în ultimul an și jumătate) sau de la Kanal D (din "În căutarea adevărului")...
 • jk de parca aici se inventeaza ceva in romania asta exista de mult

  Corect. Exista de mult ca Antenuta Zero sa copieze tot dupa Pro TV...
 • Lecții de viață e facut după străini

  Nu conteaza postac. Doar asta stie sa faca Antenuta Zero. Sa copieze dupa Pro TV...
 • Trebuia să fie în loc de acces \

  Tot audiente Zero. Ca la Acces. Hi hi !
 • Antena este la nivel bravo

  Copie dupa Lectii de viata. Vai de Antenuta Zero...
 • jk de parca aici se inventeaza ceva in romania asta exista de mult
 • Exact ca lecții de viata ,dar ca o emisiune înlocuitoare merge

Trimite un comentariu

sus