Skip to main content

Turneul ATP Monte-Carlo Masters se vede, de duminică, la Eurosport. Urmează Barcelona Open

 
Foto: Getty Images - Eurosport
Foto: Getty Images - Eurosport

Eurosport va găzdui în următoarele săptămâni două turnee ATP. 

Publicitate

Monte-Carlo Masters începe duminică, 10 aprilie, la ora 14:00 pe Eurosport 2 şi va continua zilnic săptămâna următoare de la ora 12:00. Semifinalele sunt programate sâmbătă la ora 14:30, iar finala are loc duminică la 16:00.

Barcelona Open, turneu ATP 500, va începe în săptămâna următoare, pe 18 aprilie, iar turneele din Madrid şi Roma de luna viitoare reprezintă pregătirea finală pentru Roland-Garros, care începe pe 22 mai.

Monte-Carlo va semnala revenirea lui Novak Djokovic în circuitul ATP. Numărul 1 mondial a jucat un singur turneu în acest an, când a fost eliminat în sferturile de finală de la Dubai. Djokovic va putea încerca să-şi apere titlul câştigat anul trecut la Roland-Garros şi va fi unul dintre jucătorii de urmărit în turneele pregătitoare.

Campionul en-titre de la Monte-Carlo, Stefanos Tsitsipas, va fi şi el în acţiune în primul său turneu pe zgură al sezonului. Finalistul Andrey Rublev vine după ce a ajuns în semifinale la Indian Wells, iar Casper Ruud se va afla în formă după ce a ajuns în finală la Miami. Alexander Zverev, Felix Auger-Aliassime şi Cameron Norrie sunt alţi jucători din top 10 care speră să-şi înceapă pregătirea pentru Roland-Garros cu dreptul, la Monte-Carlo Masters.

Program turnee de tenis pe Eurosport:

  • 10-17 aprilie: Rolex Monte-Carlo Masters (ATP 1000)
     
  • 18-24 aprilie: Barcelona Open Banc Sabadell (ATP 500)
     
  • 1-8 mai: Mutua Madrid Open (ATP 1000)
     
  • 8-15 mai: Internazionali BNL d'Italia (ATP 1000)
     
  • 22 mai - 5 iunie: Roland-Garros (Grand Slam)
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Am remaracat ca, de ceva vreme, Eurosport transmite cam toate turneele ATP.
    În paralel cu Digisport, care le transmite pe cele WTA.
  • A1 A1
    Curling si darts sunt competiție pe care ni le-a livrat, zi de zi, in ultima perioadă cei de la Eurosport! Oare se uită cineva la asa ceva?

Trimite un comentariu

sus